Gure bezeroekin batera dugun berrikuntza-ereduari esker (koberrikuntza), gure edari alkoholdunen kalitatea hobetzea lortu dugu, kategoria hauetan:
- Whiskia
- Gina
- Vodka
- Bermuta
- Brandya
- Kremak
- Uxualak
Nola hobetu dugu gure edari alkoholdunen kalitatea?
Bi jarduera-ildo nagusiri esker hobetu dugu edari alkoholdunen kalitatea:
- Bezeroei entzun, une eta leku desberdinetan, haien iritzia kontuan hartuta.
- Hornitzaile espezialistekin lan egin. Hala, lehen 3 hornitzaile genituen, eta orain, berriz, 24.
Zer hobekuntza egin ditugu gure edari alkoholdunetan?
Hauek dira hobekuntza nagusiak:
- Zapore-hobekuntza. Edari alkoholdunen kalitateari buruz ari garenean, bezeroak edari bakoitzean espero duen zaporeaz ari gara batik bat. Adibidez, whiskyaren kasuan, zapore leunagoak edo biziagoak ditugu. Kremetan, ordea, zenbateraino den bakoitza krematsu eta gozo baloratzen du bezeroak, bai eta bakoitzaren zapore berezia ere.
- Iraungitze-data sartu dugu. Egindako kalitate-hobekuntzen artean, nabarmentzekoa da iraungitze-data sartu izana bermutetan eta likore-kremetan, hala kalitate gorena bermatzeko.
- Gin-zapore berriak. Gurekin lanean diharduten gero eta aditu espezialista gehiagori esker, gure bezeroen behar zehatzen berri izan dugu, eta beste zapore batzuk eskaintzen ditugu orain; esate baterako, lore-gin berria. Bi ezaugarri nagusi ditu ginebra berriak:
- Alkoholaren zati bat albariño ardotik dator.
- Eta artisau-eran egindako 15 lurrin botanikoz osatua dago.
- Hobekuntzak ontziratzean. Aldatu egin dugu ontziratzeko era. Alde batetik, gure botilen diseinua erakargarriagoa da orain, vodkaren kasuan bezala. Bestalde, krema guztien diseinua bateratu dugu, gure bezeroek errazago aurki ditzaten gure apaletan.
- Hobekuntzak kategoria guztietan. Brandy, bermut eta uxualen kalitatea ere hobetu dugu, gure hornitzaile espezialisten lanari esker.
Beste gomendio batzuk
Ezagutu gure garagardo-aukera zabala, eta haietan egindako hobekuntzak.