Online Denda
Ahora más sencillo y rápido
Ahora más sencillo y rápido
Gustatzen zaizu bakailaoa? Zaporetsua da eta erabilera asko ditu sukaldaritzan, eta gero eta gehiago kontsumitzen da urte sasoi honetan, batez ere Garizuman eta Aste Santuan. Presta daiteke labean, gisatuetan, plantxan... Denoi datozkigu burura bakailaoa ardatz duten plater tradizionalak; gure sukaldaritzako klasiko bat da.
Arrain zuria da, koipe gutxikoa eta mineral askokoa (kaltzioa, potasioa, fosforoa…), eta B taldeko bitam...
Bakailaoa oso produktu moldakorra da, zalantzarik gabe, eta aukerarik ohikoenetako bat hura gezatzea da. Bakailao gazitua aukeratzen baduzu, kontua izan behar duzu uretan jartzean sodioa (gatza) gal dezan. Gogoan hartu urrats hauek guztiak!
[Asset Included(Id:1472671915502;T...
Orain da berdelaren garaia. Gustatzen zaizu? Arrain urdin hau ezin hobea da zure saski orekatua osatzeko, A bitaminatan, B taldeko bitaminatan, D bitaminatan eta E bitaminatan aberatsa baita. Gainera, azido poliasegabe ugari du, baina, batez ere, omega 3 asko duelako nabarmentzen da, arrain urdinetan omega 3 gehien dutenetako bat baita.
Aprobetxatu orain dela garaia eta gehitu zure menura, haren propietate guztiez, zaporeaz eta fresk...
Gabonetako bazkari eta afariak errazteko, errezeta-liburu bat prestatu dugu. Dendetan aurkitu dezakezu, edo esteka honetan deskargatu.
[Asset Included(Id:1472670528365;Type:Media)]
Aurten, errezeta goxo-goxoez gain, Gabon bikainak igarotzeko beste iradokizun batzuk dakartzagu zuretzat.
Gure Gabonetako errezeta-liburua nobedadez beteta dator festa hauetarako, ideia askorekin; ez...
Ausartuko zara Gabon hauetan olagarro-plater bat prestatzen? Edozein unetarako egokia da, eta aperitibo gisa nahiz plater nagusi gisa jar dezakezu. Gainera, hainbat eta hainbat errezeta daude itsaski gozo horretaz gozatzeko.
Olagarroa testura- eta zapore-puntu egokienean prestatzeko, aholku batzuk emango dizkizugu, goxo-goxo gera dadin eta zure gonbidatuak errepikatzeko gogoz gera daitezen.
Itsaskiaren egoste-denbora da jaki-mota hori prestatzeko garaian gehien kezkatzen duten gaietako bat.
Kontuan izan behar da itsaski guztiek ez dutela egoste-denbora bera behar, ez eta tratamendu bera ere.
Bai Gabonetan, bai ia urte osoan, ohikoa da gure etxeetan itsaskiak kontsumitzea, eta beti eman nahi izaten da itxura ona. Beraz, ondo dago eskura izatea itsaskiak behar bezala prestatzeko xehetasunak ematen d...
Gabonak bertan dira, eta, haiekin batera, baita senide eta lagunen elkartzeak ere. Eta, Gabonetako hasierako gisa, zer hoberik aperitibo-ohol bat zerbitzatzea baino. Ez dago hobeto hasterik!
Ikusgarria, erakargarria eta prestatzen erraza da, eta zapore eta testura desberdinak eskaintzen ditu. Partekatzeko ezin hobea da, gainera. Gure proposamenak ikusi nahi badituzu, jarraitu irakurtzen!
Berezko eran egindako gure kontserba-latak (oilaskoa, atuna eta izokina) udako bazkari eta afarietarako aukera erraz, azkar eta osasungarriak dira. Arinak eta freskoak dira, eta, “berezko eran” eginak daudenez, ezin hobeak dira behar duzun proteina-kantitatea kontsumitzeko.
Gainera, haiekin ia era guztietako platerak presta ditzakezu, gutxi-asko landuak: entsaladak, pasta-platerak, tortillak, txigorkiak, enpanadak,...
Bai gauza goxoa izokin ketua! Zapore bere-berea du, eta erabilera asko ditu sukaldaritzan. Aperitibo gisa, kanape gisa, txigorki gisa, entsaladan, pasteletan... Aukera ezin hobea da errezeta udatiarrak prestatzeko, baina urteko edozein garaitan dago ona.
Gainera, oso osasungarria da. Ezin da faltatu zure dieta orekatuan. Kalitate handiko proteinak, bitaminak, mineralak eta omega 3 gantz-azidoak dituen iturri bikaina da izokina.
No...
Gabonetan etxean prestatuko duzu janaria? Gure liburuxkan, etxekoei onena emateko errezetarik onenak aurkituko dituzu. Hemen deskarga dezakezu:
[Asset Included(Id:1472668458467;Type:Media)]
Plater-sorta zaindua, honako hauek barne hartzen dituena:
Ikusi nola hobetu dugun gure Olagarro egosia, modurik tradizionalenean. Produktu samurragoa lortu dugu, eta zapore, testura, kolore eta usain ezin hobeak ditu orain.
Kalitatea hobetzeko, funtsezkoa izan da jatorrizko iturrietara jotzea, bizitza osoko pulpeiroek nola egiten duten begiratzea, beren esparruan duten esperientziatik ikastea... betiko Olagarro egosiaren errezeta eskaintzeko.
[Asset Included(Id:1472668111432;Type:Media)]...
Probatu duzu txelba? Hemendik aurrera, gure dendetan aurki dezakezu arrain zaporetsu hori.
Oraindik ezagutzen ez baduzu, azalduko dizkizugu zer ezaugarri nagusi dituen, eta proposatzen dizugu osagai nagusia arrain hori duten 5 errezeta bikain prestatzea. Izugarri gustatuko zaizkizu!
Arrain zuria da, erdikoipetsua, arrosa-kolorea eta isla urdinak dituena, mutur zapalekoa.
Zapore bizia eta testura trinkoa...
Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta webgunea nola erabiltzen den jakiteko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure Cookieen Politika. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "Ados"; ez onartzeko, sakatu "Ukatu"; edo pertsonalizatzeko, sakatu "Konfiguratu".
Cookieen konfigurazioa
Cookie hauen bidez, erabiltzaileak webgune, plataforma edo aplikazioetan nabiga dezake, eta haietako aukerak eta zerbitzuak baliatu; esaterako, datu-zirkulazioa eta -komunikazioa kontrola ditzake.
Webgunearen erabiltzaile-kopurua zenbatzen dute, neurketak eta analisi estatistikoak egiteko.