Online Denda
Ahora más sencillo y rápido
Ahora más sencillo y rápido
Gure Hacendado Legamia-hautsarekin era guztietako bizkotxoak, madalenak, erroskilak eta abar presta ditzakezu. Gainera, produktuaren kalitatea hobetu dugunez, emaitza bikaina lortuko duzu sukaldean.
Gozorik bikainenak nola egin azalduko dizugu urratsez urrats, eta produktu erabilgarri honen ezaugarri nagusiak azalduko dizkizugu.
Aste Santuko eta Pazko Asteko jaiak ez lirateke gauza bera izango Pazkoko txokolaterik gabe. Eta dibertsioa eten ez dadin, figuratxo sinpatiko horien aukera zabaltzen jarraitzen dugu.
Eman begiratu bat gure dendetan, eta eraman etxera Pazkoko arrautza eta figura tradizionalak (hainbat formatu eta tamainatakoak daude): Untxiak, piruletak, baloiak… guztiak txokolate gozoz eginak.
Gainera, txokolate horiek aitzakia ezin hobea ...
Mercadonan gaileta-aukera zabala dugu; behar eta gustu guztiak asetzeko ezin hobeak. Kontuan izan behar da une askotarako balio dutela eta sarri jaten dituztela bai haurrek, bai helduek. Horregatik jarri behar da arreta berezia haien elaborazioan eta osagaietan.
Gure Espeltazko Gaileta % 0 azukre gehigarrikoak eta Digestive Gaileta % 0 azukre gehigarrikoak bi aukera bikain dira gosari eta askarirako..., baita otordu artean ...
Gure labean opil gozoak aurkituko dituzu, kontserbagarririk eta koloratzailerik gabe eginak. Etxeko zaporeko bizkotxo eta madalenak, errezeta tradizionalaren arabera eginak.
Gainera, produktu horien kalitatea areagotu dugu, osagai batzuk hobetuz, jogurt naturalaren portzentaje handiagoa erabiliz, irin % 100 integrala, azukre beltza, etab. Ezin izango duzu utzi probatu gabe!
B...
Labean egindako ogi-makilatxoak Valentziako Erkidegoko elikagai tradizional bat dira; han "rosquilleta" deitzen zaie. Pixkanaka-pixkanaka, Espainiako gainerako tokietara zabaldu dira, eta hainbat modutara deitzen zaie, lekuaren arabera: snackak, labean egindako ogi-makilatxoak, ogi-makilatxoak...
Rosquilletetan deigarriena haien itxura luzanga eta zapore aparta dira. Berez, oso elikagai xumea da, oinarrizko osagaiekin egina...
Hona hemen errezeta ezin hobe bat zure postre, gosari eta askarietarako: Batata- eta pistatxo-plumcakea, zapore gozo eta exotikoen konbinazio bikaina, familia eta lagun guztiak liluratuko dituena.
Ez duzu denbora askorik beharko; oso erraza da prestatzen, eta merezi du etxean egindako bizkotxo honen zapore bikainaz gozatzea. Urrats hauek egin besterik ez duzu.
Ikusi bideoan, pausoz pauso, batata- eta pistatxo-plumcakea prestatzeko...
Askari beldurgarri bat prestatzen ikasi nahi duzu? Halloweeneko galleta hauekin harrituta utziko dituzu senideak eta lagunak, bai helduak, bai etxeko txikiak.
Anima zaitez, eta egin mamu-itxura duten gaileta hauek. Erraz-erraza da, batez ere pausoz pausoko gure gida erabiliz. Ikusiko duzu: goxo-goxoak dira!
Ikusi bideoan, pausoz pauso, Halloweeneko galletak prestatzeko errezeta
[Asset Included(Id:1472663307078;Type:Media)]
Heldu da berriro ere eskolara itzultzeko garaia! Betiko moduan, gauza ugari izan behar da kontuan; esate baterako, meriendak, haur askoren jatordu gogokoena.
Oso ongi etorriko zaizkizu zenbait ideia eskola-garaian zure haurrari merienda onenak eman izateko. Eguna eskolan eman ondoren, garrantzitsua da haurrei merienda askotariko, gozo eta dibertigarriak ematea beti.
Bost merienda hautatu ditugu, ...
Udan freskatuko zaituen zerbaiten bila bazabiltza, ikasi pomelo- eta jengibre-irabiaki gozo bat prestatzen. Oso erraza da!
Irabiaki original eta indargarria da, pomeloaren zapore zitrikoa, jengibrearen aroma, olo-izozkiaren ukitu freskagarria eta arbendol-edariaren leuntasuna bateratzen dituena. Dasta ezazu!
Jarraitu urratsez urrats pomelo- eta jengibre-irabiakiaren errezetaren bideoa
[Asset Included(Id:1472662998256;Type:Media...
Maiatzaren 27an Zeliakoen Egun Nazionala ospatuko da. Mercadonak bat egin du ospakizun honekin, eta agerian utzi du kolektibo horren beharrekiko konpromiso handia duela; izan ere, glutenik gabeko produktu ugari ditugu gure linealean, eta etengabe lan egiten dugu gure eskaintza berritzen eta zabaltzen jarraitzeko.
Hori dela eta, glutenik gabeko bizkotxo limoi-kremaz eta basafruituz betea prestatzen erakutsiko dizugu. Zeliakoentzat ego...
Aste Santuko eta Pazkoko ohitura errotuenetako bat da pazko-opilak (mona, panquemao...) eta mahaspasa- eta intxaur-opilak jatea gosaritan eta askaritan. Goxo-goxoak dira.
Inoiz ez dira modaz pasatzen, eta etxeko txikiek eta hain txiki ez direnek ere gustuko izaten dituzte.
Zure jaiegunak gozatzeko, gure denda batzuetan topatuko dituzun Pazkoko Produktuen aukera zabala eskaintzen dizugu.
Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta webgunea nola erabiltzen den jakiteko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure Cookieen Politika. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "Ados"; ez onartzeko, sakatu "Ukatu"; edo pertsonalizatzeko, sakatu "Konfiguratu".
Cookieen konfigurazioa
Cookie hauen bidez, erabiltzaileak webgune, plataforma edo aplikazioetan nabiga dezake, eta haietako aukerak eta zerbitzuak baliatu; esaterako, datu-zirkulazioa eta -komunikazioa kontrola ditzake.
Webgunearen erabiltzaile-kopurua zenbatzen dute, neurketak eta analisi estatistikoak egiteko.