Descobreix la nostra exquisida Hamburguesa natural de boví congelada. Gust autèntic!

Hamburguesa de boví natural, gust autèntic!

08 de juny de 2020

Si t'agrada el gust autèntic de la carn, amb la nostra Hamburguesa de boví natural congelada xalaràs. Al plat o amb pa, és una opció deliciosa per dinar i sopar, amb la qual pots tenir la seguretat que tu i la teva família us alimenteu amb un producte de qualitat absoluta, sucós i amb un gust més intens de boví.

Una Hamburguesa de boví deliciosa

Les característiques principals d’aquesta hamburguesa són les següents:

  • Es tracta d'una hamburguesa natural, que només conté carn de boví i sal (99 % carn + 1 % sal).
  • Per aquest motiu, manté tots els atributs de textura, suculència i gust de la millor carn de boví, que podràs identificar en cada mos.
  • Destaca pel seu gust intens de boví.

Formes de presentació

Aquesta deliciosa hamburguesa es presenta en dos formats:

  • Paquet doble de 120 grams cada hamburguesa.
  • Hamburguesa individual de 180 grams.

Pots trobar aquest producte als congelats de la nostra secció de Carnisseria.

Maneres de consumir-la

Prefereixes l'hamburguesa al plat o amb pa? De les dues maneres està boníssima. Et donem algunes idees bàsiques per a consumir-la:

Texto 1 Imagen Hamburguesa de vacuno natural

Al plat: sobre un llit d'enciam, hi posem el tomàquet i la ceba vermella. A continuació, hi col·loquem l'hamburguesa amb alvocat batut al damunt. No t’oblidis de la guarnició: amanida, patates, salsa de mostassa..., poden ser bones opcions per canviar de gust i acompanyar de la millor manera aquesta exquisida porció de carn de boví.

Texto 2 Imagen Hamburguesa de vacuno natural

Amb pa i altres ingredients: si t'agrada més així, hi ha una gran varietat d'aliments amb què pots construir i degustar una hamburguesa a l’estil gurmet més pur, a casa teva.

Prova d’afegir l’acompanyament clàssic de l'hamburguesa. Fes una base de brots tendres al pa. Tot seguit, posa-hi l'hamburguesa amb el formatge fos, un ou ferrat, bacó, rodanxes de cogombrets i ceba fregida. No hi pot faltar alguna salsa del teu gust, com ara quètxup, mostassa, maionesa, salsa barbacoa, etc. Tu decideixes la que més t'agradi.

Consells de preparació

Per a l’hamburguesa de 180 grams:

  • A la paella o graella

Sense descongelar-la prèviament:

1. Cuineu-la 1 minut per cada banda, a foc alt.

2. Abaixeu el foc i cuineu-la 14 minuts més, donant-li la volta cada 2 minuts.

Descongelant-la prèviament (manteniu-la en refrigeració a 4 ºC, entre 6 i 8 hores):

1. Cuineu-la 3 minuts per cada banda, a foc mitjà.

2. Abaixeu el foc i cuineu-la 6 minuts més, donant-li la volta cada 2 minuts.

Per a l’hamburguesa de 120 grams:

  • A la paella o graella

Sense descongelar-la prèviament:

1. Cuineu-la 1 minut per cada banda, a foc alt.

2. Abaixeu el foc i cuineu-la 10 minuts més, donant-li la volta cada 2 minuts..

Descongelant-la prèviament (manteniu-la en refrigeració a 4 ºC, entre 6 i 8 hores):

1. Cuineu-la 3 minuts per cada banda, a foc mitjà.

2. Manteniu-la a foc mitjà i cuineu-la 1 minut més per cada banda.

Altres recomanacions

Si ets amant de la carn, anima't amb aquestes tres receptes: llom, vedella i gall dindi.