Si t'agrada el gust autèntic de la carn, amb la nostra Hamburguesa de boví natural congelada xalaràs. Al plat o amb pa, és una opció deliciosa per dinar i sopar, amb la qual pots tenir la seguretat que tu i la teva família us alimenteu amb un producte de qualitat absoluta, sucós i amb un gust més intens de boví.
Una Hamburguesa de boví deliciosa
Les característiques principals d’aquesta hamburguesa són les següents:
- Es tracta d'una hamburguesa natural, que només conté carn de boví i sal (99 % carn + 1 % sal).
- Per aquest motiu, manté tots els atributs de textura, suculència i gust de la millor carn de boví, que podràs identificar en cada mos.
- Destaca pel seu gust intens de boví.
Formes de presentació
Aquesta deliciosa hamburguesa es presenta en dos formats:
- Paquet doble de 120 grams cada hamburguesa.
- Hamburguesa individual de 180 grams.
Pots trobar aquest producte als congelats de la nostra secció de Carnisseria.
Maneres de consumir-la
Prefereixes l'hamburguesa al plat o amb pa? De les dues maneres està boníssima. Et donem algunes idees bàsiques per a consumir-la:
Al plat: sobre un llit d'enciam, hi posem el tomàquet i la ceba vermella. A continuació, hi col·loquem l'hamburguesa amb alvocat batut al damunt. No t’oblidis de la guarnició: amanida, patates, salsa de mostassa..., poden ser bones opcions per canviar de gust i acompanyar de la millor manera aquesta exquisida porció de carn de boví.
Amb pa i altres ingredients: si t'agrada més així, hi ha una gran varietat d'aliments amb què pots construir i degustar una hamburguesa a l’estil gurmet més pur, a casa teva.
Prova d’afegir l’acompanyament clàssic de l'hamburguesa. Fes una base de brots tendres al pa. Tot seguit, posa-hi l'hamburguesa amb el formatge fos, un ou ferrat, bacó, rodanxes de cogombrets i ceba fregida. No hi pot faltar alguna salsa del teu gust, com ara quètxup, mostassa, maionesa, salsa barbacoa, etc. Tu decideixes la que més t'agradi.
Consells de preparació
Per a l’hamburguesa de 180 grams:
- A la paella o graella
Sense descongelar-la prèviament:
1. Cuineu-la 1 minut per cada banda, a foc alt.
2. Abaixeu el foc i cuineu-la 14 minuts més, donant-li la volta cada 2 minuts.
Descongelant-la prèviament (manteniu-la en refrigeració a 4 ºC, entre 6 i 8 hores):
1. Cuineu-la 3 minuts per cada banda, a foc mitjà.
2. Abaixeu el foc i cuineu-la 6 minuts més, donant-li la volta cada 2 minuts.
Per a l’hamburguesa de 120 grams:
- A la paella o graella
Sense descongelar-la prèviament:
1. Cuineu-la 1 minut per cada banda, a foc alt.
2. Abaixeu el foc i cuineu-la 10 minuts més, donant-li la volta cada 2 minuts..
Descongelant-la prèviament (manteniu-la en refrigeració a 4 ºC, entre 6 i 8 hores):
1. Cuineu-la 3 minuts per cada banda, a foc mitjà.
2. Manteniu-la a foc mitjà i cuineu-la 1 minut més per cada banda.
Altres recomanacions
Si ets amant de la carn, anima't amb aquestes tres receptes: llom, vedella i gall dindi.