Bloc de notas y teclado de portátil

Termes i Condicions

Identificació del titular de la Web

MERCADONA, S.A. (d'ara endavant Mercadona) amb domicili social a Tavernes Blanques (València), C/ València nº 5, inscrita en el Registre Mercantil de València, tom 3073, general 389 de la Secció General del Llibre de Societats, foli 170, fulla número V-5581, i proveïda del N.I.F. A-46.103.834 és la titular de la Web (d'ara endavant "Web" o "lloc" indistintament).

En navegar per les nostres pàgines web vostè accepta que el seu ús es regeix d'acord amb les condicions descrites a continuació. Si no està d'acord, per favor no accedisca, navegue o utilitze el Lloc web.

Mercadona es reserva el dret a modificar la presentació, configuració i continguts de la Web, així com a modificar total o parcialment els seus Termes i condicions, informant en aquest cas d'açò a l'usuari.

Si vostè té alguna pregunta o comentari sobre les condicions d'ús del Mercadona pot contactar amb nosaltres a través d'incloure enllaç al formulari.

Ús del lloc.

Pot utilitzar la informació que està disponible en el lloc Mercadona únicament per a ús personal i no ho pot utilitzar per al seu ús comercial, llevat que s'indique el contrari. Per a qualsevol ús amb finalitats comercials (per exemple, la reproducció), l'usuari haurà d'obtenir prèviament la autorització de Mercadona i signar un acord.

No està permès l'ús de la Web que siga contrari a llei i en particular per als següents usos (s'esmenten a títol merament enunciatiu i no limitatiu):

  • per a causar engany als altres
  • per a atemptar contra la moralitat pública
  • per a violar drets de propietat intel·lectual o drets similars
  • per a carregar de contingut que conté virus o altres programes que poden danyar el seu ordinador
  • per a transmetre, emmagatzemar o carregar hipervíncles o continguts sobre els quals l'usuari no té dret, especialment quan aquests enllaços o continguts són il·legals i violen la llei de protecció de dades personals
  • per a distribuir publicitat o correus electrònics no sol·licitats (coneguts com spam).

Drets de propietat industrial i intel·lectual.

Tots els logotips, marques i noms comercials exposats en el lloc web, són propietat de Mercadona i la seua utilització es troba condicionada per les normes d'empresa de Mercadona.

Els articles, informació i altres materials d'aquest lloc estan protegits per la llei de Propietat Industrial i/o Intel·lectual. Açò significa que no es pot (exceptuant el que està disposat en aquestes condicions i la llei aplicable) modificar, copiar, reproduir, afegir o usar qualsevol lloc d'informació o documentació sense el consentiment per escrit de Mercadona.

Els enllaços a llocs web de tercers.

La pàgina web de Mercadona pot contenir enllaços a pàgines web de tercers. Mercadona no es fa responsable pel contingut de l'enllaç d'aquestes pàgines. Els riscos derivats de la utilització d'aquestes pàgines són per compte i responsabilitat de l'usuari.

Responsabilitat

Mercadona és titular d'aquest lloc web i, llevat que s'indique el contrari, de tots els continguts inclosos en el mateix. Mercadona vol que la informació del lloc web estiga actualitzada i siga precisa, i corregirà tots els errors que li siguen comunicats.

No obstant açò, el contingut no constitueix cap relació contractual, per la qual cosa Mercadona no serà responsable per qualsevol pèrdua o dany patit per qualsevol usuari en relació a la informació continguda en aquest lloc.

Qualsevol intent de canviar la informació o qualsevol altra acció que puga danyar o posar en perill la integritat del lloc, estan estrictament prohibits.

Utilitzem el programari SSL (Secure Sockets Layer) per a protegir la seua informació durant la transferencia. El protocol SSL és un protocol de transferència de dades en Internet, provat i molt segur.

Resolució de conflictes.

Per als conflictes d'interpretació i execució derivats de l'ús de la Web serà aplicable la legislació espanyola vigent i els Jutjats i Tribunals d'Espanya, sempre que la normativa vigen-t'a aquest efecte preveja la possibilitat que les parts puguen sotmetre's a un fur determinat.

Última actualització: 25 de Noviembre de 2.016.

© MERCADONA, S.A. Tots els drets reservats.