Consejos

Consells

En aquest espai trobaràs tots els consells, novetats i trucs sobre els productes de Mercadona. Tota la informació que necessites conèixer sobre les nostres seccions d'Alimentació, Perfumeria, Llar i Mascotes, perquè estiguis al dia i no et perdis res. Pren nota!

Alimentació

Descobreix totes les nostres novetats i consells per donar-li sabor i alegria als teus plats, sempre amb productes que garanteixen la màxima qualitat i frescor. Dóna-li un capritx al teu paladar!

Últims consells d'Alimentació

Perfumeria

Tot el que necessites per a la teva cura i la dels teus: novetats, consells i trucs sobre els nostres productes de perfumeria, puericultura, cosmètica i  bellesa. Sent-te bé!

Últims consells d'Perfumeria

Llar

Aquí trobaràs tot el necessari per a la cura diària de la teva casa: productes per a la neteja i manteniment de la llar i de la roba, que compten amb la màxima garantia de qualitat i eficàcia. Llar, dolça llar!

Últims consells d'Llar

Mascotes

Si tens una mascota no pots perdre't aquesta secció. Un racó on conèixer tots els nostres productes per a la seva alimentació, cura i condícia. Perquè el teu millor amic es mereix el millor!

Últims consells d'Mascotes

Revista Tardor 2021
Revista Tardor 2021

Revista Tardor 2021