Ús de galetes

Utilitzem "galetes" pròpies i de tercers per elaborar el lloc. Si continua navegant accepta el seu ús.

Més informació i política de galetes.

El Paper Higiènic Humit WC Bosque Verde millora la teva higiene diària. Conèixer la diferència entre el Paper Higiènic Humit i les tovalloletes és fonamental per evitar embussos en les canonades.

Coneixes les diferències entre les tovalloletes i el Paper Higiènic Humit WC?

27 de abril de 2018

Encara que les tovalloletes s'assemblen molt al Paper Higiènic Humit WC no són iguals. Les tovalloletes estan desenvolupades amb fibres d'origen natural i sintètiques que li aporten resistència i suavitat. En canvi, el paper higiènic WC està elaborat amb fibres cel·lulòsiques d'origen natural, que el fan menys resistent i més disgregable.

A més, les tovalloletes no es desfan, mentre que el paper higiènic humit WC es disgrega fàcilment.

I com saber on rebutjar cadascun? La paraula “tovalloletes” i el símbol específic imprès en l'envàs ens indiquen que el producte ha de rebutjar-se en la paperera. En canvi, el paper higiènic humit WC pot rebutjar-se tant en la paperera com pel vàter. Recorda: biodegradable no és el mateix que rebutjable pel vàter.

Característiques i tipus de Paper Higiènic Humit WC Bosque Verde

Pots trobar el Paper Higiènic Humit WC de Bosque Verde en tres formats i grandàries diferents:

  • Envàs de 100 unitats.
  • Envàs de 15 unitats, més petit i manejable. Aquesta grandària compacta està pensada perquè el pugis portar en la bossa, en el cotxe o perquè viatges amb ell amb total comoditat.
  • Pensant en els més petits de la casa s'ha creat el Paper Higiènic Humit WC infantil Bosque Verde. El seu envàs de 100 unitats garantirà una higiene completa per al teu nadó.

El Paper Higiènic Humit WC Bosque Verde porta àloe vera i camamilla. Cuida la pell aconseguint una agradable sensació d'hidratació, suavitat i frescor, amb agradable aroma. En el seu etiquetatge s'indica, amb claredat, que és rebutjable per l’WC, encara que tu decideixes si optes per això o el tires a la paperera.
El Paper Higiènic Humit WC està desenvolupat per l’interproveïdor fabricant Ubesol a Atzeneta d'Albaida, a la província de València.

Altres recomanacions

Et recomanem el següent article si vols saber més sobre el Paper Higiènic Humit WC de Bosque Verde.