Coneixes el triple benefici del Neteja Rentadores Bosque Verde?

Neteja Rentadores Bosque Verde

09 de novembre de 2017

El Neteja Rentadores Bosque Verde de Mercadona és un còmode producte especialment indicat per eliminar la brutícia de la teva rentadora i la mala olor.

La neteja i el manteniment dels nostres electrodomèstics és fonamental. Per això posem a la teva disposició aquest producte amb el qual aconseguiràs tenir la teva rentadora tan neta i impecable com el primer dia.

Avantatges del Neteja Rentadores Bosque Verde

El Neteja Rentadores Bosque Verde de Mercadona és la solució ideal per a la neteja del teu electrodomèstic. Et sorprendrà per la seva potent fórmula, capaç d'oferir un triple benefici:

  • Eliminar la brutícia.
  • Eliminar la mala olor.
  • Netejar, protegir i perfumar la rentadora.

Com s'utilitza el Neteja Rentadores Bosque Verde?

El mètode d'utilització d'aquest producte és molt senzill. Una ampolla et servirà per netejar tant el caixetí del detergent com la pròpia màquina.

  • Amb la rentadora buida, abocar una petita quantitat de producte en una esponja o baieta, rentar manualment el compartiment per a detergent i tornar a col·locar-ho en el seu lloc. Veuràs com no et costa cap esforç deixar-ho totalment net.
  • Abocar el contingut restant de l'ampolla en el compartiment del detergent i engegar la rentadora buida amb un cicle a 60 ºC.
  • Després del rentat, netejar amb una esponja els possibles residus de brutícia que puguin quedar en les juntes de la cistella i la portilla.

Un consell: si és la primera vegada que neteges l'interior de la teva rentadora, aconseguiràs millorar el resultat si fas dos cicles buits utilitzant una ampolla de Neteja Rentadores Bosque Verde en cadascun d'ells.
I per mantenir-la sempre perfecta, repeteix la neteja una vegada al mes.


Mercadona manté el seu ferm compromís amb la fabricació de productes espanyols. Aquest producte està fabricat a Xest (València) per l'empresa SPB (Suavizantes y Plastificantes Bituminosos, S.L.).

Altres recomanacions

Si busques un producte per a la neteja i desinfecció de tota la casa prova les Pastilles Desinfectants Multiusos de Mercadona, una còmoda forma de netejar i desinfectar amb l'eficàcia del lleixiu, evitant les seves esquitxades.