Viu una deliciosa experiència gurmet amb les nostres hamburgueses de llom! Ha arribat el moment de tastar la qualitat exquisida d'aquesta carn de boví seleccionada amb cura, molt saborosa i tendra, ja que està feta amb la part alta i baixa del llom de boví. Una opció irresistible per als amants de la bona cuina.
Són hamburgueses amb un 98,5 % de carn i, a més, sense gluten, sense lactosa i sense soja. Prepara-les al teu gust i gaudeix-ne de la versatilitat, ja que són ideals per cuinar tant a la graella com a la planxa. T’animes a fer aquestes receptes tan temptadores? Són molt fàcils i te’n sorprendrà el gust.
Segueix el pas a pas per preparar aquestes dues receptes d’hamburgueses
Hamburguesa clàssica
Ingredients
- 2 panets rodons sense gluten
- 2 hamburgueses de llom de boví
- 10 g d’enciam iceberg
- 2 rodanxes de tomàquet
- Cogombrets
- 1 tall de formatge cheddar
- Salsa Burger
Preparació
1. Escalfa una paella a foc alt i posa-hi un rajolí d'oli. Enrosseix l'hamburguesa pels dos costats.
2. Abaixa el foc i posa un tall de formatge sobre la carn un cop l’hagis cuinada al gust. Reserva-la.
3. A la mateixa paella calenta, torra lleugerament cada cara interior del pa.
4. Unta el pa amb una mica de salsa burger i munta l'hamburguesa: posa una mica d'enciam a la base i després dues rodanxes fines de tomàquet, l'hamburguesa i unes rodanxes de cogombret.
5. Cobreix-ho amb l'altra meitat del pa i serveix-ho.
Hamburguesa amb pernil i formatge de cabra
Ingredients
- 2 panets de vidre
- 2 hamburgueses de llom de boví
- 2 talls de pernil gran reserva
- 5 g de ruca
- 2 rodanxes de formatge de cabra
- 2 xampinyons portobel·lo
- Salsa de tòfona
Preparació
1. Talla els xampinyons a quarts i salta’ls en una paella amb una mica d'oli fins que redueixin de mida i adquireixin un to lleugerament torrat. Reserva’ls.
2. Cuina l'hamburguesa en una paella calenta per les dues cares a foc alt. Després abaixa el foc i acaba de cuinar-la.
3. Posa dos talls de pernil entre paper vegetal sense superposar-los i fes-los al microones a màxima potència, en intervals d'1 minut. Després, comprova-ho cada 30 segons, fins que el pernil estigui cruixent.
4. Torra lleugerament en una paella cada cara interior del pa.
5. Unta les dues cares del pa amb salsa de tòfona. En una de les meitats, posa una capa lleugera de ruca amanida amb oli d'oliva, després afegeix-hi l'hamburguesa, el formatge de cabra, els xampinyons i, finalment, el pernil cruixent.
6. Cobreix-ho amb l'altra meitat del pa i serveix-ho.
Altres recomanacions
Busques opcions d’hamburgueses vegetals? Tasta les hamburgueses d'albergínia i les minihamburgueses d’espinacs i pastanagues.
Prepara’t una deliciosa hamburguesa farcida de formatge amb pa sense gluten.
Et suggerim tres receptes amb salses quètxup per a les nits de divendres. Idees apetitoses per començar el cap de setmana.