Aprèn a preparar aquesta recepta deliciosa de Galta amb Porto.

Recepta de Galta amb Porto

12 de novembre de 2021

Creus que preparar una Galta amb Porto és massa complicat de fer-ho a casa? Gens ni mica! Amb la nostra recepta pas a pas, cuinar aquest plat suculent és ben fàcil. Pren nota dels ingredients i som-hi! De segur que et queda tendra i saborosa, amb una salsa irresistible. Sorprèn la teva família i els amics!

Segueix el pas a pas per a la recepta de Galta amb Porto

Ingredients per a 4 persones:

  • 1,5 kg de galta de boví
  • 3 alls
  • 2 porros
  • 1 branca d'api
  • 2 cebes dolces
  • 2 fulles de llorer
  • 3 pastanagues
  • ½ litre de vi de Porto Tawny
  • 1 got d'aigua
  • Patata cuita
  • 2 vasets d'arròs basmati

Pas a pas:

1. Salpebra la galta i segella-la en una paella amb una mica d'oli. Reserva-la.

Imagen Texto 1 Carrillada Oporto

Imagen Texto 2 Carrillada Oporto

2. Pica els alls, els porros, l'api i les cebes dolces. Talla les pastanagues a rodanxes.

Imagen Texto 3 Carrillada Oporto

3. Afegeix totes les verdures en una olla, juntament amb el llorer, i sofregeix-ho durant 15 minuts.

Imagen Texto 4 Carrillada Oporto

Imagen Texto 5 Carrillada Oporto

4. Passat aquest temps, incorpora la galta a l'olla, afegeix-hi el vi de Porto i cou-ho durant 30 minuts. Rectifica-ho de sal si cal.

Imagen Texto 6 Carrillada Oporto

5. Seguidament, afegeix l'aigua, tapa l'olla i cuina-ho 90 minuts més a foc lent.

Imagen Texto 7 Carrillada Oporto

6. Serveix amb patata cuita i l'arròs basmati.

Imagen Texto 8 Carrillada Oporto

Imagen Texto 9 Carrillada Oporto

Altres recomanacions

Si busques una altra recepta deliciosa de carn, tasta aquest filet ibèric amb cacau 99 %.