Seguix el pas a pas per a preparar estes 4 receptes amb Salsa Tàrtara.

Sorprén este Nadal amb 4 receptes amb Salsa Tàrtara

31 de octubre de 2023

Últimament, la Salsa Tàrtara ha guanyat popularitat i s'ha convertit en un element clàssic de la cuina a tot el món. D'origen francés i amb base de maionesa, es caracteritza perquè incorpora ingredients frescos com els cogombrets en vinagre o tàperes, que li aporten un toc agredolç i lleugerament salat.

Tens disponible esta salsa durant la campanya de Nadal en qualsevol de les nostres botigues, excepte a Canàries.

La Salsa Tàrtara, molt més que un simple condiment, és una font d'inspiració gastronòmica quasi inesgotable. T'ho demostrarem amb esta selecció de receptes, plena de suggeridores combinacions.

4 receptes amb Salsa Tàrtara, seguix el pas a pas!

Salmó amb espàrrecs silvestres i salsa tàrtara

Recetas con Salsa Tártara: salmón con trigueros y salsa tártara

Recepta per a 2 persones

1. En aigua bullent, submergix 12 baines d'edamame un màxim de 3 minuts i escorre. Desgrana quan temperen.

2. En la mateixa aigua, escalda 8 espàrrecs silvestres 2 minuts i reserva.

3. Afig 1 cullerada d'oli d'oliva i 1 cullerada de mantega a una paella i salta els espàrrecs escaldats. Quan estiguen al gust, afig l'edamame i fes-li dos voltetes. Incorpora el suc de ½ llima, salpebra i reserva.

4. Eixuga i salpebra 2 lloms de salmó. Cuina en una paella a foc intens amb un fil d'oli, un parell de minuts per cada costat.

5. Servix un llom de salmó acompanyat del saltat d'espàrrecs i d'una anou generosa de salsa tàrtara.

Broquetes de llagostins amb salsa tàrtara

Recetas con Salsa Tártara: Brochetas de langostinos con salsa tártara

Recepta per a 2 persones

1. Pela 12 llagostins retirant el cap i la pell, però mantenint la cua i l'última secció. Amb un furgadents o una agulla, retira l'intestí des de la part de la cua.

2. Enfila 3 llagostins per broqueta i ruixa'ls amb el suc de ½ llima i 1 cullerada d'oli i salpebra.

3. En una planxa ben calenta amb un fil d'oli, marca les broquetes 1 minut per cada costat.

4. Servix, decora amb julivert acabat de picar i posa salsa tàrtara al gust.

Cordon bleu de pollastre amb salsa tàrtara

Recetas con Salsa Tártara: Cordon bleu de pollo con salsa tártara

Recepta per a 3 persones

1. Talla 2 pits de pollastre en filets d'1 cm de grossària. Salpebra.

2. Disposa els filets de pit de pollastre sobre una taula i cobrix amb paper vegetal. Xafa els filets amb pes fins que quede una capa fina de pollastre, però sense forats.

3. Col·loca un parell de tallades de pernil dolç deixant sempre un dit sense cobrir.

4. Disposa un parell de rodanxes de formatge gouda només per la meitat i doblega el filet sobre si mateix, pressionant sobre la part de la carn.

5. Enfarina, passa per 1 ou batut i per pa ratllat. Reserva i refrigera.

6. Frig en oli abundant i retira quan el pa comence a daurar. Reserva en paper absorbent.

7. Servix partits per la meitat i acompanyats de salsa tàrtara al gust.

Ensalada de col amb salsa tàrtara

Recetas con Salsa Tártara: Ensalada de col con salsa tártara

Recepta per a 4 persones

1. Talla ½ col copada en juliana molt fina, porta a un bol i sala de manera generosa.

2. Incorpora 2 carlotes ratllades i 1 poma pelada i sense cor tallada en bastons.

3. Deixa reposar 1 hora en la nevera i retirar l'excés d'aigua que ha soltat la col.

4. Mescla les verdures amb 3 cullerades de nata fresca per a cuinar, 3 cullerades de salsa tàrtara i 2 cullerades de vinagre. Remou i servix amb anous.

Altres recomanacions

Una altra salsa que no pot faltar en les teues receptes nadalenques és la Salsa Còctel, la combinació perfecta per a tota classe de peix o marisc.

Descobrix altres salses especials amb les quals pots inundar de sabor les teues receptes i el Tzatziki, salsa grega de iogurt, cogombre i herba-sana, que combina amb multitud de plats.