L'ús de condiments és perfecte per a preparar qualsevol recepta i donar-li un toc especial i saborós. Disposem d'una àmplia selecció de condiments diferents per a cada tipus de recepta i segons el producte que utilitzes. Eleva els teus plats a un altre nivell amb els nostres condiments i seguix les nostres receptes i consells d'ús per a un resultat deliciós.
Tipus de condiments
Condiments de fajitas i burritos
Per a aconseguir unes bones fajitas i burritos, només has d'assaonar els productes que utilitzaràs amb la nostra mescla favorita. És molt senzill i el resultat és espectacular. Et mostrem les receptes a continuació:
Recepta de fajitas de pollastre (4 persones)
1. Salpebra 300 g de pollastre i marca en una paella àmplia amb un fil d'oli per les dos cares fins que daure, i reserva.
2. Trosseja 1 ceba i 200 g de pimentons tricolor en juliana. Salta en la mateixa paella que el pollastre a foc mitjà, sense deixar de remoure.
3. Trosseja el pollastre en tires i incorpora les verdures quan estiguen ben saltades.
4. Afig el sobre de condiment, mescla i cuina durant 3 minuts més. Tapa-ho durant 1 minut.
5. Calfa les tortilles de blat lleugerament, disposa 2 cullerades de salsa mexicana, el farciment de pollastre i enrotlla com una fajita.
Burrito amb carn picada (4 persones)
1. Pica finament ½ ceba i calfa en una paella amb un fil d'oli.
2. Incorpora 300 g de carn picada a la paella i daura sense deixar de remoure.
3. Afig el condiment de burritos, remou i incorpora un got d'aigua. Cuina uns 15 minuts i reserva.
4. Salta l'arròs basmati en una paella amb els fesols.
5. Trosseja a daus la tomaca i mescla amb l'arròs.
6. Calfa les tortilles per les dos cares, pinta de guacamole i incorpora la carn al centre.
7. Empolvora amb el coriandre picat i incorpora l'arròs.
8. Forma el burrito enrotllant la tortilla des de la base mentre tanquem les vores sobre si mateixos fins que quede completament enrotllat.
9. Apreta bé i partix-lo per la meitat per a servir.
Condiment cheese bacon
El condiment cheese bacon és ideal per a utilitzar-lo directament en les teues creïlles, snacks, carns i salses favorites. Utilitza'l directament sobre el producte que vols assaonar, des d'unes creïlles grill fins a la teua salsa favorita com la maionesa. A més, si vols disfrutar al màxim del seu sabor, afig el sobre directament sobre la teua bossa de creïlles fregides favorites, remou l'interior i ja estan a punt per a picar.
Condiment de pasta
Mescla d'espècies i herbes seleccionades acuradament per a realçar el sabor de les pastes i els teus plats italians. En la millora de qualitat que se li ha aplicat recentment s'aprecia millor sabor, se li ha reduït la intensitat de la tomaca i s'ha potenciat el sabor i aroma de l'alfàbega i l'orenga. Et recomanem que proves el condiment també en pizzes per a convertir-les en una autèntica delícia.
Condiment de pollastre i carn
Ressalta els sabors de les carns de pollastre, porc o vedella i dona'ls un toc especial i apetitós amb este condiment. Els pots utilitzar tant en carns a la graella, al forn o en guisats, els resultats són deliciosos en cada preparació. Et deixem esta recepta per a traure el màxim partit al nostre condiment.
Arròs amb pollastre (2 persones)
1. Partix 1 pit de pollastre per la meitat, empolvora amb el condiment i el suc d'1 llima i deixa-ho un parell d'hores al frigorífic.
2. Eixuga el pit de pollastre amb paper absorbent.
3. Cuina en una planxa amb un fil d'oli a temperatura mitjana, que daure i que quede melosa a l'interior, i reserva.
4. Talla finament la part verda de 3 cebes tendres i salta 1 minut en la mateixa paella que el pit de pollastre. Afig 2 gotets d'arròs basmati, remou i incorpora 4 cullerades de salsa de soja sense deixar de remoure.
5. Servix l'arròs en la base, el pollastre tallat a tires per damunt, empolvora amb sèsam torrat i corona amb la part verda de la ceba tendra tallada fina i sense cuinar.
Condiments amb bossa
Si vols elaborar plats tant de carn com de peix amb el sabor d'un bon condiment i de la manera més còmoda, els condiments amb bossa són perfectes per a tu.
Com s'usa
L'ús és molt fàcil i pots utilitzar-los tant al forn com al microones. En 3 passos senzills tens un plat perfecte i molt saborós.
Condiment d'all i llima
Realça el sabor de les teues preparacions de carn i peix amb el condiment d'all i llima. Aconseguix l'equilibri perfecte entre l'intens sabor de l'all i la frescor de la llima, que li aporta un toc cítric i exquisit. Prepara-ho amb pollastre i creïlles al forn o amb una orada acompanyada de verdures rostides.
Condiment barbacoa
Aconseguix una combinació equilibrada d'espècies i condiments seleccionats acuradament per a realçar el sabor de les carns a la graella i aconseguix un sabor deliciós a barbacoa. Recomanem com a recepta estrela les aletes de pollastre.
Condiment d'herbes provençals
Afig un toc aromàtic i autènticament mediterrani a les teues elaboracions de carn amb el condiment d'herbes provençals. Tasta la combinació perfecta amb unes costelles de porc.
Condiment per a paella amb safrà
El pràctic envàs del condiment de paella permet dosificar la quantitat exacta segons les teues preferències per a garantir el millor resultat en cada plat. De manera molt senzilla, podràs preparar una deliciosa paella valenciana amb pocs ingredients.
Com s'usa
1. Abans d'incorporar l'arròs, aboca a la paella el contingut d'1 sobre per cada 6 racions de paella.
2. No afiges cap altra espècia, només has de rectificar de sal al gust.
Altres recomanacions
Si t'agraden els condiments i les salses, tasta la varietat de sabors irresistibles que tenim per a dipejar.
Si vols plats que ja estan a punt per a consumir, tasta el nostre pollastre sencer i trossejat amb sabor de casa.