Imagen de Mercadona desde el exterior de una tienda.

Coneix-nos

Què és Mercadona 

Un projecte compartit, sostenible i en transformació constant que la societat vulga que existisca, se'n senta orgullosa i tinga "el Cap" (client) com a far

Mercadona, empresa de capital familiar, és una de les principals companyies de supermercats físics i online a Espanya, que té per objectiu assumir la responsabilitat de prescriure a "El Cap" (client) la millor opció per a satisfer les seues necessitats d'alimentació, atenció de la llar, cura personal i cura d'animals. Gràcies a això, 5,6 milions de llars depositen diàriament la seua confiança en la companyia.

Fundada en 1977 pel Grupo Cárnicas Roig,  en tota Espanya i 29 a Portugal, i una plantilla de 95.800 persones orientades a l'excel·lència, 2.500 de les quals són de Portugal.

Centrats en 5 necessitats: menjar, beguda,higiene personal, cura de mascotes i neteja de la llar.

Missió

OMPLIR LA PANXA

"Prescriure al consumidor final productes / solucions que cobrisquen les seues necessitats de menjar, beure, higiene personal, cura de la llar i cura d'animals...

... i que asseguren sempre Seguretat Alimentària, Màxima Qualitat, Màxim Servici, Mínim Pressupost i Mínim Temps".

Visió

“Aconseguir una Cadena Agroalimentària Sostenible de Mercadona que la Societat vulga que existisca i senta orgull d'ella, a través del lideratge i tenint a "El Cap" (client) com a far”.

Vegeu el Model d'empresa.

Una altra informació

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Mercadona disposa d’un Model de Recursos Humans reconegut per oferir llocs de treball estables i de qualitat.

Ofertes d'ocupaciò

Consells

En aquest espai podràs trobar tots els consells, novetats i trucs sobre els productes de
Mercadona.

Ver todos