Imagen de Mercadona desde el exterior de una tienda.

Coneix-nos

Què és Mercadona 

Un projecte compartit, sostenible i en constant transformació que la societat vulga que existisca, senta orgull d’ell i tinga “El Cap” (client) com a far

Mercadona, empresa de capital familiar, és una de les principals companyies de supermercats físics i online a Espanya, que té per objectiu assumir la responsabilitat de prescriure a "El Cap" (client) la millor opció per a satisfer les seues necessitats d'alimentació, atenció de la llar, cura personal i cura d'animals. Gràcies a això, 5,8 milions de llars depositen diàriament la seua confiança en la companyia.

Fundada en 1977 pel Grupo Cárnicas Roig, actualment disposa de  botigues en tota Espanya i [[1477789935298]TextoNumeroSupermercadosPt] a Portugal, i una plantilla de 104.000 persones orientades a l'excel·lència, 5.300 de les quals són de Portugal.

Centrats en 5 necessitats: menjar, beguda,higiene personal, cura de mascotes i neteja de la llar.

Missió

OMPLIR LA PANXA

"Prescriure al consumidor final productes/solucions que cobrisquen les seues necessitats de menjar, beure, higiene personal, cura de la llar i cura d'animals...

... i que asseguren sempre qualitat contundent (segur i saludable), màxim servici (sostenible), mínim pressupost i temps".

Visió

“Aconseguir una Cadena Agroalimentària Sostenible de Mercadona que la Societat vulga que existisca i senta orgull d'ella, a través del lideratge i tenint a "El Cap" (client) com a far”.

Vegeu el Model d'empresa.

Una altra informació

Trabajadora en sección de charcuteria

Veure ofertes d'ocupació

Coneix les ofertes d’ocupació de Mercadona

Ofertas

Consells

En aquest espai podràs trobar tots els consells, novetats i trucs sobre els productes de
Mercadona.

Ver todos