Els divendres, després de tot el tràfec setmanal, abellix un sopar informal, fàcil de preparar, però apetitós, veritat? I també divertit, per què no? Així, entres en "mode cap de setmana" amb un altre aire.
Si necessites idees per a eixos moments especials, et donarem uns quants suggeriments de receptes exprés amb Salsa quètxup, el teu condiment favorit. Una salsa que no falla mai i que aporta una nota de color, per a les ocasions especials en les quals fas un extra i t'agrada quedar-te amb bon sabor de boca.
A més, tens a la teua disposició la Salsa quètxup en tres versions diferents, perquè tries la que més t'agrade. Tres productes sense gluten, aptes per a celíacs.
Salsa quètxup
- El clàssic quètxup agredolç fet amb tomaca, sucre i vinagre, el de sempre.
- Ideal per a tota classe de receptes, però especialment indicat per a hamburgueses, entrepans de salsitxes de Frankfurt, creïlles fregides, pollastre fregit, etc.
Hamburguesa clàssica
- Cuina l'hamburguesa per les dos cares. Col·loca el formatge Havarti sobre l'hamburguesa i gira-la.
- Afig també cogombrets, una rodanxa de ceba dolça crua i brots tendres.
- Servix l'hamburguesa en pa brioix i amb creïlles fregides.
- Afig quètxup tant a l'hamburguesa com a les creïlles fregides.
Salsa quètxup light
- La salsa perfecta per a qui no vol renunciar a l'autèntic sabor del quètxup, però el preferix amb un 40 % menys de sucres.
Alvocats farcits de gambes
- Talla per la meitat 2 alvocats i llesca l'interior sense arribar a desapegar la carn de la pell. Reserva.
- Salta 1 all laminat amb un rajolí d'oli d'oliva. Quan daure, afig uns 30 g de gambes pelades i salta-ho.
- Col·loca una base de quètxup light. Mescla les gambes saltades i l'alvocat amb 3 o 4 tomaques cherry tallades per la meitat i mescla amb una cullerada sopera de quètxup light. Farcix la pell dels alvocats amb la mescla.
- Decora amb un poc més de quètxup light, raves tallats a làmines i cebollí picat fi.
Quètxup monodosi
- És el mateix quètxup del pot de 600 g, però en sobres individuals.
- La solució més pràctica per a poder emportar-te'l a qualsevol lloc, sense necessitat d'obrir ni transportar el pot sencer i consumint només el que necessites.
Entrepans de salsitxes Frankfurt
- Passa dos pans de hot dog per la planxa amb una culleradeta de mantega, perquè es daure l'interior.
- Calfa en la planxa 2 salsitxes cuites i afig-les al pa.
- Posa la salsa amb els sobres de quètxup i corona amb ceba fregida i cogombrets picats.
Conservació
Una vegada obert, s'ha de conservar al frigorífic. Es recomana consumir-ho abans d'un mes.
Altres recomanacions
Prepara't una deliciosa Hamburguesa farcida de formatge amb pa sense gluten i completa-la amb el teu quètxup favorit.
Preferixes pizza? Tasta les nostres Pizzes d'estil napolità: Margarita, Pollastre i Serrana.
Si busques més alternatives ràpides i fàcils de preparar per als sopars dels divendres, et suggerim estes Receptes fresques i lleugeres amb conserves al natural.