Prova els nostres suggeriments de consum amb llandes de conserva al natural.

Receptes fresques i lleugeres amb conserves al natural

13 de juliol de 2022

Les nostres llandes de conserva al natural, de tonyina i salmó, constituïxen l'alternativa més fàcil, ràpida i saludable per als teus dinars i sopars d'estiu. Lleugeres i fresques, com que són ''al natural'', són perfectes per a consumir la quantitat de proteïna que necessites.

A més, amb estes pots preparar quasi tot tipus de plats, més o menys elaborats: ensalades, plats de pasta, truites, torrades, empanades, sàndwitxos, entrepans, tàrtars, etc. T'abellix conéixer els nostres suggeriments?

Receptes amb Llandes de conserva al natural

Tonyina al natural

Un clàssic dins del món de les conserves! El sabor preferit de molta gent, veritat que a tu també t'agrada? Esta tonyina al natural s'elabora exclusivament amb lloms de tonyina clara, afegint només aigua i sal, la qual cosa permet mantindre les seues grans propietats nutricionals. És un producte amb baix contingut en greix saturat i una gran aportació d'omega 3.

Amb este aliment, pots preparar una infinitat de receptes. Pren nota de les nostres idees de cuina fàcil amb tonyina en conserva al natural.

Receta con latas de conserva de atún al natural

Salmó al natural

De nou, un producte amb un alt contingut en proteïnes, indicat per a les persones que els agrada cuidar-se. El seu únic ingredient és el salmó, al qual s'ha afegit aigua i sal, amb totes les seues característiques nutricionals intactes.

Amb este producte pots improvisar un sopar ràpid i apetitós en un moment. Vols conéixer els nostres suggeriments de consum?

Recetas con latas de con salmón al natural

Altres recomanacions

Si t'agrada cuidar-te, descobrix totes les possibilitats de la soja texturitzada.