La tonyina en conserva, en oli d'oliva o natural, va bé amb tot. Et suggerim unes receptes senzilles amb este peix blau.

Tonyina en conserva, va bé amb tot!

24 de juliol de 2020

A quasi tots els agrada la tonyina en conserva, ja siga en oli d'oliva o al natural, perquè combina amb tot i perquè té un sabor exquisit que tenim associat a plats i guisats de la nostra gastronomia que ens encanten.

El consum d'este peix blau té una gran popularitat a tot el món, gràcies al fet que té diversos beneficis nutricionals i una àmplia varietat de preparacions.

La tonyina, un aliment molt versàtil

Què fa que la tonyina en conserva siga un dels aliments preferits pel gran públic?

  • En primer lloc, cal mencionar que té un sabor intens i agradable, i una textura inconfusible. Tota una experiència!
  • És un producte molt polivalent, que li va bé a tot el que se t'ocórrega: ensalades, llesques de pa, entrepans, sàndwitxos, pastissets i altres plats més elaborats
  • A més, és molt fàcil de preparar i constituïx un perfecte ''fons d'armari'' per al rebost. Sempre la tenim ací per a qualsevol urgència. Només cal obrir la llanda i fer-nos en un moment un deliciós entrepà de tonyina amb olives, o fins i tot es pot consumir directament de la llanda...
  • Es consumix en qualsevol moment, ja siga en l'esmorzar, dinar, aperitiu o sopar. I en qualsevol situació: a casa, a l'oficina, de pícnic, a la platja...
  • És un producte amb baix contingut en greix saturat i una gran aportació d'Omega 3.
  • A més, és un producte econòmic, assequible per a qualsevol butxaca.

Idees de cuina fàcil i ràpida amb tonyina en conserva

El millor de la tonyina és que ens permet múltiples preparacions. Te'n suggerim tres i et convidem a explorar més possibilitats. La tonyina no s'acaba mai!

  • Llesca de pa amb tonyina i alvocat
    Sobre una llesca de pa d'avena muntem una base de ruca, alvocat a làmines, tonyina, ceba morada crua i llima verda.

Texto 1 Imagen Atún en conserva

  • Ensalada de tonyina
    Muntem l'ensalada amb una base de fesols blancs, tallem tomaca, ou dur i olives negres. Ho acompanyem amb carlota ratllada i tonyina. Tot això empolvorat amb cebollí.

Texto 2 Imagen Atún en conserva

  • Tàrtar de tonyina
    Mesclem tots els ingredients: arròs cuit, tomaca, tonyina i alvocat.. Ho amanim amb un poc de suc de llima verda i li donem forma de timbal (podem utilitzar un motle). Ho decorem amb coriandre.

Texto 3 Imagen Atún en conserva

Altres recomanacions

Si també t'agrada el salmó, para atenció a estos 4 suggeriments de receptes amb Salmó al natural.