Begudes refrescants per als berenars refrescants de l'estiu.

Les millors begudes per als Berenars refrescants

11 de juliol de 2022

Què faríem a l'estiu sense berenars refrescants? A mitjan vesprada, quan la calor és més forta, abellixen les begudes ben fresques: orxates, diferents varietats de cafés freds, etc.

Quina és la teua beguda especial per a refrescar-te? Fa tanta calor que el cos només vol líquids frescos, són imprescindibles. A més de combatre les altes temperatures, és important mantindre els nivells d'hidratació necessaris per al nostre organisme.

A soles o acompanyades de fruites i altres opcions lleugeres i refrescants, són el berenar perfecte que necessites per a funcionar en esta època de l'any.

Per sort, en Mercadona disposem d'una àmplia varietat de begudes refrescants per a ajudar-te a suportar la calor de l'estiu. Són perfectes per a prendre-les en qualsevol lloc. Tu quina preferixes?

Assortiment ampli de Begudes refrescants per als berenars

Cafés freds

Tipos de cafés fríos de Mercadona

Els Cafés freds són versàtils, còmodes de portar a qualsevol lloc i fàcils de conservar i consumir. Tenen una àmplia varietat d'assortiment perquè tries el que millor s'adapte als teus gustos: Café Latte Light sense lactosa, Café Latte Descafeïnat, Café Latte Caputxino i Avena amb Café.

No et resistisques més! Informa't sobre la nostra varietat de Cafés freds i servix-te el que preferisques en qualsevol moment i situació.

Com s'han de consumir: agita bé, obri i consumix.

Conservació: conserva a temperatura entre 2 °C i 8 °C.

Recomanacions:

  • No recomanat per a xiquets ni dones embarassades o en període de lactància (exceptuant la varietat de café descafeïnat).
  • Per a usar-los en microones es recomana posar el café en un envàs apte.

Orxates

Tipos de horchatas de Mercadona

Hi ha poques opcions tan saboroses i refrescants! En Mercadona disposem d'una bona varietat d'orxates i beguda de xufa que pots disfrutar este estiu.

Esta beguda és originària d'Alboraia (València) i es prepara amb aigua, sucre i xufes mullades, i també amb ingredients que potencien el seu sabor, com la canyella i la llima.

Es consumix en fred i és tradicional prendre-la amb fartons, bescuit allargat típic en la zona de València. Ideal per als berenars i també com a postres.

L'any passat vam millorar la qualitat d'este producte eliminant al·lergògens i incrementant el percentatge de xufa.

T'agrada el bescuit per a desdejunar o berenar? Ací tens una recepta molt especial i fàcil de preparar: Bescuit d'orxata.

Beguda de canyella i llima

Bebida de canela y limón Hacendado

Una altra opció de beguda refrescant, en este cas elaborada a base de llet, amb sabor de canyella i llima.

És perfecta per a tots els públics, però, sobretot, encanta als més menuts.

Altres recomanacions

Si vols més opcions, et deixem tres tipus de cereals per als berenars equilibrats de l'estiu.

Tampoc t'oblides dels nostres gelats com a opció per a refrescar-te: Cons gelats de tipus mitjà de diferents sabors.

I una altra alternativa perfecta per a refrescar-se i hidratar-se a l'estiu són les nostres Begudes vegetals.