Tasta les nostres pizzes estil napolità: Margarita, de Pollastre, Serrana.

Coneixes les nostres noves pizzes refrigerades estil napolità?

10 de març de 2021

Arriba un nou concepte de pizza a Mercadona: les nostres pizzes refrigerades estil napolità. L'elaboració es basa en les preparacions de les pizzes més clàssiques, i per això té un sabor genuí que et sorprendrà. Pròximament en botigues. Descobrix-les!

La inspiració napolitana amb la qual es preparen estes pizzes no és casual. Sembla provat que les primeres pizzes van sorgir a Nàpols al llarg del segle XVII. Dos segles després es van obrir en esta ciutat italiana les pizzeries més antigues de les quals es té notícia.

Per això, tant en preparació i en ingredients com en sabors, estes pizzes refrigerades tenen com a model la pizza napolitana de sempre, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat. No podia haver-hi una altra referència més encertada.

Característiques de les nostres pizzes d'estil napolità

Es tracta d'una pizza amb massa mare de llarga fermentació, amb vores esponjoses i ingredients de màxima qualitat.

Cal destacar l'extraordinària qualitat de les matèries primeres utilitzades i la preparació, de reminiscències artesanes:

  • Massa mare de llarga fermentació.
  • Ingredients de màxima qualitat.
  • Cuita al forn de pedra.

Quines pizzes estil napolità podràs trobar en Mercadona?

Pizza Margarita

Texto 1 Imagen Pizza refrigerada

  • Sabor suau a formatge.
  • Base de tomaca, mozzarella i cherry.
  • La Margarita és una de les pizzes pioneres i més tradicionals, probablement la més popular.

Pizza de Pollastre

Texto 2 Imagen Pizza refrigerada

  • Mescla de sabors.
  • Base de tomaca, mozzarella, formatge de cabra, tires de pollastre i carabasseta.
  • Perfecta combinació per a un conjunt equilibrat d'hortalissa, formatge i pollastre.

Pizza Serrana

Texto 3 Imagen Pizza refrigerada

  • Sabor intens.
  • Base de tomaca, mozzarella, pernil i formatge curat.
  • Consell: pots contrastar molt bé la fantàstica explosió de sabor que asseguren el formatge i el pernil si li afiges fulles de rúcula per damunt una vegada enfornada.

Preparació

1. Precalfa el forn a 220 ºC (calor superior i inferior).

2. Retira l'embolcall i col·loca la pizza en la reixeta del forn a mitja altura.

3. Enforna durant 8-10 minuts aproximadament.

Altres recomanacions

Si t'agrada el menjar italià i necessites preparacions ràpides però cuidades, t'encantaran nostres Lasanyes i canelons.