Cabecera Empieza el cole

Comença l'escola

21 de agost de 2023

Amb la tornada a l'escola comencem de nou la rutina i l'organització. És important fer els preparatius per a començar de nou amb els hàbits del nou curs. T'ho posem fàcil. A continuació, et donem consells útils perquè la tornada a l'escola siga fàcil i còmoda.

Alimentació per a la tornada a l'escola

Rosquilletes o palets de pa i coques de dacsa

Rosquilletas o palitos de pan y tortitas de maíz de Mercadona

Uns dels imprescindibles per a portar al parc, a l'escola o a les activitats extraescolars són les Rosquilletes o Palets de pa. En tenim un assortiment molt ampli que agrada tant als més menuts com als majors. És pràctic i fàcil de transportar. I si busques altres opcions de snacks per a portar a qualsevol lloc, no et poden faltar les Coquetes de dacsa.

Fruita

Fruta de Mercadona para la vuelta al cole

La fruita és imprescindible en l'alimentació, tant dels menuts com dels majors. Gràcies als comodíssims recipients xicotets, podràs disfrutar de la fruita que més t'agrade en qualsevol lloc. Les més còmodes per a portar són mandarines, plàtan, poma, pinya, nabius o raïm, però n'hi ha possibilitats infinites. També, per a acompanyar-ho, tens les opcions del suc fruita llet o un suc de taronja acabat d'esprémer.

Fruta de bolsillo de Mercadona para la vuelta al cole

Una altra opció còmoda i ràpida per a introduir la fruita en els més menuts és la nostra fruita de butxaca. Troba el sabor que més t'agrada i més opcions d'alimentació infantil.

Snacks

Snacks de Mercadona para la vuelta al cole

Els formatgets en porcions també són una opció molt bona per a portar a qualsevol lloc. Descobrix les nostres 3 opcions delicioses de formatgets.

I si vols completar el berenar, els Estics de llonganissa i Estics de pollastre, són l'opció perfecta. Acompanya el berenar amb estos clàssics entrepans que et proposem.

Dolços

Dulces de Mercadona para la vuelta al cole

I, de tant en tant, podem donar-los un capritx dolç. Els Choco Buns són uns brioixos suaus amb grans de xocolate que creen una deliciosa combinació de sabors. Tampoc poden faltar les galletes Caocream, cruixents per fora i cremoses per dins. Les bossetes dosificadores et permeten controlar la quantitat que menges en cada ocasió i transportar-les còmodament. I, per acabar, el nostre batut de xocolate 0 % sucres i sense lactosa, apte per a tots els públics i amb un sabor irresistible.

Perfumeria i bebé per a la tornada a l'escola

Productos de Mercadona imprescindibles para la guardería

Els imprescindibles per a la guarderia són les tovalloletes de bebé en format estalvi, que no poden faltar en la bossa i la Pomada de bolquer, que hidrata, protegix i calma. Tot això perquè els més menuts porten amb comoditat els bolquers.

Otros de los imprescindibles de Mercadona para la vuelta al cole

A més, altres imprescindibles que no ens poden faltar són: l'aspirador nasal, la solució fisiològica o els Pitets d'un sol ús, una opció ideal perquè el bebé tinga sempre pitets nets.

Idees per a desdejunis i dinars

Ideas de desayuno con productos de Mercadona para la vuelta al cole

Com sabem que el desdejuni és molt important, t'oferim la següents opcions de Bols de iogurt, on trobaràs idees de desdejuni amb els nostres Iogurts +Proteïnes.

I per al cap de setmana, com a capritx per a tota la família, teniu els irresistibles cereals Chocodays i Miel Stars.

Ideas de comida con productos de Mercadona para la vuelta al cole

Finalment, necessitem tindre una planificació dels dinars per a portar a la faena, de manera que puguem variar la nostra alimentació i disfrutar cada mos. Et proposem unes idees de tuppers completes per a portar a qualsevol lloc.

Altres recomanacions

Si necessites més idees sobre la tornada a l'escola, et donem estos consells sobre la neteja personal dels nostres menuts.

També venim d'època estival i és molt important cuidar la pell i recuperar-la amb els nostres productes.