Disfruta d'un deliciós suc de taronja de proximitat acabat d'esprémer en la nostra secció de Fruita i Verdura.

Deliciós suc de taronja de proximitat acabat d'esprémer

25 de maig de 2022

T'abellix un suc de taronja? Però no qualsevol suc, sinó un suc de taronja fresc i natural acabat d'esprémer. Clar que sí, és deliciós i sempre abellix, i molt més en esta època de l'any.

Et recordem que a Mercadona disposes d'un servici de suc acabat d'esprémer. Prendre un exquisit i refrescant suc de taronja no ha sigut mai més senzill i directe.

Una iniciativa que va tindre una acollida excel·lent després de la implantació de les màquines espremedores d'autoservici en les seccions de Fruita i Verdura de totes les nostres botigues.

A més, les nostres botelles estan elaborades 100 % amb plàstic reciclat, de manera que deixem d'usar 700 t de plàstic verge a l'any. T'expliquem en este enllaç les característiques d'estes botelles i el nostre compromís de dir "Sí a continuar cuidant el planeta".

Suc de taronja acabat d'esprémer, més ràpid, fàcil i còmode

Ara, prendre un suc de taronja amb tot el sabor és molt més ràpid, fàcil i còmode.

Tant, que en qualsevol moment pots omplir la botella amb suc de taronges espremudes a l'instant i consumir-lo quan vulgues.

La màquina de suc és molt fàcil d'utilitzar i totalment segura per al consumidor. Només has de triar com vols de gran la botella, la poses a la màquina i la deixes omplir. Així de fàcil!

Suc fresc i natural de taronja de proximitat

Actualment ens trobem en plena campanya de taronja de proximitat, ja que Mercadona posa a la teua disposició taronges d'origen nacional des de finals de l'octubre passat fins al pròxim mes d'agost.

A més, amb este servici de suc de taronja acabat d'esprémer incrementem considerablement la venda de taronja de proximitat, ja que permet aprofitar un tipus de taronja que, per l'aspecte, té difícil eixida, tot i que te molta qualitat i sabor.

Si t'agrada el suc de taronja fresc i natural, no et conformes amb menys. Esprem el teu propi suc en la nostra secció de Fruita i Verdura!

Altres recomanacions

Completa el berenar amb els nostres deliciosos Palets de pa enfornats.