Disfruta d'un suc de taronja deliciós, de proximitat i acabat d'esprémer en la nostra secció de Fruita i Verdura.

Suc de taronja deliciós, de proximitat i acabat d'esprémer

20 de març de 2019

Un suc de taronja fresc i natural acabat d'esprémer és deliciós i sempre abellix, i encara més en esta època de l'any.

En Mercadona t'oferim un servici de suc acabat d'esprémer perquè el fet de prendre un suc de taronja exquisit i refrescant siga més senzill i més directe que mai.

Una iniciativa que va tindre un acolliment excel·lent després de la implantació de les màquines espremedores d'autoservici en les seccions de Fruita i Verdura de totes les botigues d'Espanya.

Suc de taronja acabat d'esprémer, més ràpid, fàcil i còmode

Amb este servici de Mercadona, prendre un suc de taronja amb tot el seu sabor és ara molt més ràpid, fàcil i còmode.

Tant que en qualsevol moment pots omplir la botella amb suc de taronges espremudes a l'instant i prendre-la quan millor et parega.

La màquina de suc és molt fàcil d'utilitzar i totalment segura per al consumidor. N'hi ha prou d’elegir la grandària de la botella que preferisques, posar-la en la màquina i deixar-la omplir. Així de fàcil!

Suc fresc i natural de taronja de proximitat

Actualment ens trobem en plena Campanya de taronja de proximitat, ja que Mercadona posa a la teua disposició taronges d'origen nacional des de finals de l'octubre fins a l'agost.

A més, amb este servici de suc de taronja acabat d'esprémer incrementem considerablement la venda de taronja de proximitat, ja que permet aprofitar un tipus de taronja que, pel seu aspecte, té una eixida difícil, a pesar de la seua gran qualitat i sabor.

Si t'agrada el suc de taronja fresc i natural, no et conformes amb menys. Esprem el teu suc en la nostra secció de Fruita i Verdura!

Mercadona dona suport a la campanya "Fruita i Verdura d'ací i d'ara" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en la qual es recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.

Altres recomanacions

Coneix totes les característiques del nostre Servici de suc de taronja acabat d'esprémer. Troba ací més informació sobre les Taronges espanyoles de Mercadona.