Campanya origen nacional de taronges i mandarines 2020 en Mercadona

Mercadona compra més de 200.000 tones de taronges i mandarines nacionals

02 de novembre de 2020
  • En la seua aposta per la fruita i verdura de proximitat, la companyia incorpora al llarg d'esta setmana en tota la cadena taronges i mandarines produïdes a la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia, Andalusia, Catalunya i les Canàries.
  • Fontestad Citrus, Frutinter, Martinavarro, Frutas Tono, Bollo International Fruits, Bagu, Dracma i Anecoop, proveïdors de taronja i mandarina, se sumen als més de 350 proveïdors de fruites i verdures amb els quals col·labora la companyia.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, té previst comprar més de 200.000 tones de taronges i mandarines d'origen nacional en 2020. El major volum és de taronges, que s'estima que arriben a les 160.000 tones, mentre que el de mandarines serà de més de 45.000 tones.

Les taronges de Mercadona es venen tant a granel com en malles de 3 a 5 quilos, i les mandarines estan disponibles a granel, en malles d'1 i 2 quilos, i també com a mandarina amb fulla; procedents de la Comunitat Valenciana, Andalusia, la Regió de Múrcia, Catalunya i les Canàries.

Les taronges mandarines de Mercadona provenen dels proveïdors Fontestad Citrus, Frutinter, Martinavarro, Frutas Tono, Bollo International Fruits, Bagu, Dracma, Anecoop i SAT Canarisol.

Les mandarines estan disponibles i les taronges, que ja es venen a les botigues servides pels blocs logístics de Riba-roja de Túria (València), San Isidro (Alacant) i Huévar (Sevilla), aniran entrant de manera progressiva durant esta setmana a la resta de la cadena.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i verdures de temporada”. Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Taronges origen nacional de MercadonaTaronges origen nacional de Mercadona.

Mandarines origen nacional en la secció de Fruita i Verdura de MercadonaMandarines origen nacional en la secció de Fruita i Verdura de Mercadona.

Mandarines origen nacional de Mercadona en campMandarines origen nacional de Mercadona en camp.

Logo EActiVat