Disfruta del nostre assortiment de Formatgets en porcions Hacendado i pren-los com més t'agraden.

Varietat de Formatgets en porcions, com preferixes prendre'ls?

02 de novembre de 2021

Coneixes els nous Formatgets Hacendado? Són Formatgets en porcions triangulars, dels de tota la vida, formats individuals que oferixen moltes possibilitats de consum: perfectes per a prendre sols, en entrepà, per a untar o per a donar sabor i aliment als purés, cremes o postres. Recorda conservar-los sempre en fred.

Disposes de tres varietats diferents per a satisfer les teues necessitats.

Formatgets

  • Formatge fos per a estendre, sense gluten.
  • 24 porcions.
  • Es pot consumir només com a snack o en l'elaboració de diferents receptes.
  • Ideal com a picadeta, berenar, elaboració de plats (purés, cremes, pastissos…).
  • Els lactis són font de calci i proteïna.

Formatgets Light

  • Formatge fos per a untar, sense gluten.
  • 16 porcions.
  • Formatge en porcions elaborat amb llet pasteuritzada desnatada.
  • Ideal com a picadeta, berenars… amb una aportació reduïda de greix.
  • Es pot consumir sol com a snack o en l'elaboració de diferents receptes.
  • 50 % menys de greix que un formatge fos estàndard.
  • Apte per a celíacs.
  • Alt contingut en calci.
  • Alt contingut en proteïna.

Formatgets sense lactosa

  • Especialitat per a untar a base de formatges i fibra.
  • 8 porcions.
  • Formatge en porcions elaborat amb formatges pasteuritzats sense lactosa.
  • És un producte sense lactosa, adaptat per als intolerants a la lactosa.
  • Alt contingut en proteïna.
  • Alt contingut en calci.
  • Podem elaborar receptes delicioses, com una crema de carabasseta sense lactosa o postres delicioses com ara flam d'ou sense lactosa o pastís de formatge sense lactosa.
  • Ideal com a picadeta, berenar, elaboració de plats (purés, cremes, pastissos…).

Conservació

S'ha de mantindre refrigerat després de comprar-lo. Producte que està a punt per a ser consumit.

Altres recomanacions

Cuida't amb els nostres pans 100 % integrals, varietat de sabors i textures.