Rica variedad de Salsas Orientales en Mercadona

Salses orientals

21 de agost de 2023

Les salses orientals de Mercadona són perfectes per a condimentar les receptes asiàtiques i també les pots utilitzar per a realçar el sabor de tota classe d'elaboracions. Són una selecció completa i autèntica per a satisfer els gustos més exigents i et permetran explorar i disfrutar de la riquesa del menjar asiàtic.

Si busques donar un toc especial als teus plats, les nostres salses orientals són perfectes per a tu. Descobrix la nostra selecció:

Salsa de soja

Salsa de Soja de Mercadona

La salsa de soja està elaborada a partir de la fermentació de grans de soja, blat, sal i aigua. És un ingredient molt versàtil en la cuina per a aportar sabor i color a gran varietat de plats.

Recentment hem millorat la nostra recepta, reduint un 20% la quantitat de sal, i així hem aconseguit un sabor més deliciós encara i una composició més saludable.

Es pot utilitzar per a marinar la carn i el peix, i com a condiment per a verdures i arrossos, com a salsa per a sushi i altres aperitius. La salsa de soja té un sabor intens i salat i una aroma molt agradable. Et proposem la recepta següent:

Salmó glacejat amb salsa de soja

2 persones

1. Trosseja 4 o 5 flors de bròcoli i talla la part més dura de 4 espàrrecs grossos. Blanqueja les verdures submergint-les 1 minut en aigua bullent. Refreda-ho de seguida i reserva-ho.

2. En la mateixa aigua, aprofita per a coure uns 2 o 3 minuts les 6 baines d'edamame.

3. Calfa una paella amb un fil d'oli i una anou de mantega i salta les verdures: primer els espàrrecs, després, el bròcoli i, quan ja estiguen al gust, l'edamame ja pelat.

4. En paral·lel, ratlla 5 g de gingebre, ½ gra d'all i mescla amb el suc d'1 llima, 4 cullerades de salsa de soja i 1 cullerada de sucre.

5. Calfa una paella a foc intens amb un fil d'oli i incorpora els 2 lloms de salmó ben secs i salpebrats.

6. Quan marques el salmó per les dos cares, afig la mescla de la salsa de soja i cuina, girant-lo, fins que reduïsca: el salmó agafarà tot el color de la soja.

7. Servix el salmó amb les verdures saltades. Acaba salpebrant al gust les verdures i amb la ratlladura de la llima sobre el salmó.

Salsa de soja sense gluten

Salsa de Soja sin gluten Mercadona

La salsa de soja sense gluten conté les mateixes propietats i sabor que la salsa de soja tradicional amb l'avantatge que és una opció perfecta per a les persones celíaques. Et proposem la recepta següent:

Noodles sense gluten amb llagostins i bolets

2 persones

1. Remulla els noodles en aigua durant uns 5 o 10 minuts, fins que siguen manejables.

2. Pela i pica un tros de gingebre i 1 gra d'all. Sofrig en una paella amb un fil d'oli.

3. Quan agafen color, salta uns pocs espàrrecs trossejats, gira'ls un parell de voltes i, de seguida, afig bolets sense descongelar al gust. Ofega fins que aconseguisquen el punt que desitges.

4. Afig els llagostins pelats i, després, els noodles cuits. Salta el conjunt i afig la salsa de soja sense gluten al gust.

5. Quan els noodles estiguen al punt i integrats amb la salsa, emplata'ls.

6. Acaba empolvorant cacauets i coriandre acabats de picar.

Salsa thai sweet chili

Salsa Thai Sweet Chili Mercadona

La salsa thai sweet chili és un condiment elaborat amb xilis rojos picants, all, sucre i altres ingredients que li donen un sabor dolç i picant a les teues receptes.

Esta mescla de sabors fa que la salsa siga perfecta per a afegir a plats com l'arròs fregit, el pollastre a la graella, les verdures saltades o fins i tot com a condiment per a ensalades. Et proposem la recepta següent:

Rotllets de primavera

4 persones

1. Pica 1 gra d'all molt fi i 4 g de gingebre.

2. Talla totes les verdures restants en juliana molt fina: 100 g de col de cabdell, 1 carlota i 1 ceba dolça. Afig sal i pebre i salta lleugerament amb un poc d'oli de gira-sol a foc intens.

3. Cou 50 g d'edamame segons les instruccions del fabricant, pela, talla els grans per la meitat i incorpora'ls a les verdures.

4. Cuina el conjunt de verdures entre 3 i 5 minuts, depenent de si t'agraden les verdures més o menys cruixents. Reserva'ls en paper absorbent perquè perden líquid.

5. Prepara les làmines de pasta fil·lo, en necessitarem 8 en total. Col·loca el farciment en cada làmina, doblega les vores creant un sobre damunt del farciment i enrotlla formant un rotllet. Segella amb un pinzell humitejat amb aigua.

6. Frig els rotllets en abundant oli de gira-sol. Trau-los quan agafen color i deixa’ls reposar en paper absorbent.

7. Servix amb la salsa thai sweet chili.

Salsa teriyaki

Salsa Teriyaki Mercadona

La salsa teriyaki s'utilitza tradicionalment en la cuina japonesa com a condiment per a carn, peix i verdura. Està feta amb una mescla de salsa de soja, sucre, vinagre i espècies, la qual cosa li dona un sabor dolç i salat al mateix temps.

És una salsa molt versàtil i també es pot utilitzar com a salsa per a banyar, per a donar sabor a l'arròs o per a afegir a sopes i guisats. Una de les coses que fa que la salsa teriyaki siga tan popular és el seu sabor únic i deliciós. Et proposem la recepta següent:

Pollastre teriyaki

2 persones

1. Afig sal i pebre a 300 g de pollastre desossat i enfarina'l lleugerament amb farina de dacsa per la part de la carn, no per la pell.

2. Daura el pollastre per la part de la pell a foc mitjà i baix durant uns 8-10 minuts: la pell ha de quedar ben daurada i cruixent. Marca lleugerament per l'altre costat i reserva.

3. En la mateixa paella desgreixada, porta a ebullició 120 ml de salsa teriyaki. Incorpora de seguida la peça de pollastre per la part de la carn.

4. Remou el pollastre en la salsa, sense girar-lo, mentre la salsa va reduint. Cobrix la part de la pell amb la salsa teriyaki amb una cullera unes quantes vegades, fins que el pollastre quede ben impregnat.

5. Quan la salsa haja reduït prou, reserva i talla el pollastre a tires.

6. Servix un plat amb arròs basmati, cobrix amb les tires de pollastre amb la salsa restant i afig sèsam, tires molt fines de la part verda d'una ceba tendra i una miqueta de caiena al gust.

Salsa tikka masala

Salsa Tikka Masala Mercadona

Una de les nostres últimes incorporacions a les salses és la novetat tikka masala, que arribarà a l'octubre a totes les nostres botigues. Una opció ràpida, còmoda i saborosa de prendre esta salsa emblemàtica de la gastronomia índia. Té un recognoscible color taronja intens i una textura suau i cremosa. Les espècies que du li aporten un sabor lleugerament picant i dolç al mateix temps, amb una profunditat i calidesa característica que captiva els sentits. Et proposem la recepta següent:

Pollastre tikka masala

2 persones

1. Retira la pell de 500 g de pollastre desossat i l'excés de greix si cal. Trosseja la carn en daus d'uns 2,5 cm i afig sal i pebre.

2. Salta el pollastre a foc intens fins que agafe color.

3. Quan el pollastre tinga aparença d'estar ja cuinat, incorpora la salsa tikka masala.

4. Cou el conjunt a foc baix durant 10 minuts, fins que el pollastre quede ben sucós i s'integre amb la salsa.

5. Servix i acompanya amb arròs basmati, ametla laminada torrada i coriandre picat.

Altres recomanacions

Et proposem 3 receptes amb l'Edamame congelat de Mercadona.

I de postres et proposem els nostres Mochis de diversos sabors.