Refrescos Aloe Vera de Mercadona: Original y Granada

Nous refrescs amb Àloe Vera

10 de març de 2017

Ara que arriba el bon temps pots gaudir d'una beguda refrescant amb els nous Refrescs Àloe Vera de Mercadona, sabor Original o Magrana.

Una beguda refrescant i molt saborosa

Els nous Refrescs Àloe Vera de Mercadona, Original i Magrana, són una opció ideal i molt saborosa per refrescar-te en qualsevol moment i en qualsevol lloc. A més, no contenen gas.

A més, pots escollir entre dos sabors. D'una banda, tens el Refresc Àloe Vera Original: una beguda amb tot el sabor de l’Àloe Vera.

D'altra banda, també està disponible el Refresc Àloe Vera Magrana, amb el sabor inconfusible d’esta coneguda fruita i un atractiu color ataronjat que no passa desapercebut.

Com gaudir dels nous Refrescs Àloe Vera Original i Magrana?

Els nous Refrescs Àloe Vera Original i Magrana estan disponibles a Mercadona en un còmode envàs de 500 ml, que ho fa perfectament transportable i llest per gaudir pràcticament en qualsevol lloc i moment del dia.

Està llest per prendre, per la qual cosa solament cal obrir la botella i gaudir del sabor d’Àloe Vera Original o Magrana. El més recomanable és servir ben fred, sobretot ara que comencen a pujar les temperatures. En tot cas, si una vegada obert es desitja guardar per continuar bevent més tard, es recomana conservar en el frigorífic.

Si estàs buscant una beguda refrescant i diferent, descobreix l'intens sabor dels Refrescs Àloe Vera Original i Magrana a Mercadona.

Altres recomanacions

Una altra beguda que ja pots trobar a Mercadona és la dels nous Sucs Frescos Hacendado, elaborats amb fruites, verdures i plantes amb diferents propietats.

I si busques un acompanyant per als teus Refrescs Àloe Vera, Edamame és el nou snack saludable.