Tenim tot el que necessites perquè esta nit de Cap d'Any siga tot un èxit.

Tot preparat per a celebrar la nit de Cap d'Any?

30 de octubre de 2023

Alguns productes només estan disponibles en la campanya de Nadal

Com celebraràs la nit de Cap d'Any? És la nit més especial de l'any i en Mercadona tenim tot el que necessites per a despedir-lo amb alegria i bons desitjos i començar 2024 amb entusiasme i esperança.

Perquè complisques amb les tradicions, posem a la teua disposició els nostres 12 grans de raïm de la sort, sidra i copes per a fer un brindis i el cotilló més divertit perquè la celebració continue fins ben entrada la matinada.

Que no falte ni un detall. Viu una nit de Cap d'Any única en companyia d'amics i familiars i dona la benvinguda al nou any.

4 opcions per als 12 grans de raïm de la sort

4 opciones para las 12 uvas de la suerte: uvas naturales de racimo con y sin semilla, 12 uvas Reloj naturales y 12 uvas en conserva

Tens quatre opcions de raïm per a complir amb este costum tan arrelat. Acompanya cada campanada amb el seu sabor dolç, un desafiament que ens augura prosperitat per a l'any nou.

  • Raïm natural de xanglot (amb llavors). És una elecció clàssica per a la nit de Cap d'Any. Raïm d'origen Espanya (Alacant) que podràs trobar en la majoria de les nostres botigues. Té llavors a l'interior, la qual cosa pot afegir un element de diversió a la tradició de les 12 campanades. A més, les llavors aporten un toc cruixent i un sabor lleugerament amarg que contrasta amb la dolçor de la polpa del raïm.
  • Raïm natural de xanglot (sense llavors). Per als qui preferiu disfrutar del raïm sense preocupar-vos per les llavors, el raïm sense llavors és l'elecció perfecta. És fàcil de menjar i perfecte per a disfrutar de la tradició de les 12 campanades de manera més ràpida i senzilla.
  • 12 grans de raïm Rellotge naturals preparats per a la nit de Cap d'Any. Este raïm està especialment seleccionat i empaquetat amb la quantitat exacta necessària per a cada campanada. D'esta manera, no t'has de preocupar de comptar ni pelar el raïm amb l'emoció de la celebració. Només l'has d'obrir i disfrutar del raïm en el moment precís.
  • 12 grans de raïm en conserva. Per als que preferixen la comoditat i busquen alguna cosa diferent per a rebre l'any nou, els 12 grans de raïm en almívar ja pelats i sense llavors ja estan a punt per a prendre. Venen dos llandes de 12 grans de raïm en cada pack.

Tot a punt per a brindar

Sidra asturiana El Mayu para brindar en Nochevieja

Fem un brindis? Alcem les copes per a desitjar-nos felicitat. Et proposem la Sidra asturiana El Mayu, que vos sorprendrà a tots amb el seu toc afruitat i el regust de poma semidolça. Esta beguda espumosa combina perfectament amb formatges, fruita seca, ensalades, postres i dolços. Així que ja és hora de traure el ressopó.

En la nit de Cap d'Any, oblida't del vidre. Les nostres Copes de cava reutilitzables són molt més còmodes i pràctiques per a l'ocasió i, a més, es poden llavar a mà o en el llavaplats.

Que continue la festa amb el nostre cotilló

3 colores de bolsa de cotillón en Mercadona

No hi pot haver una nit de Cap d'Any sense cotilló. Disposem de 3 colors de bossa: roja, verda i blava. Dins de cada bossa podràs trobar diferents accessoris en diferents colors.

  • Bossa roja: trompeta, antifaç, collar, serpentina i corona amb diferents dissenys.

Bolsa roja cotillón de Mercadona

  • Bossa verda: trompeta, antifaç, collar, serpentina i perruca.

Bolsa verde cotillón de Mercadona

  • Bossa blava: trompeta, collar, serpentina, gorro en forma de con i nas de pallasso.

Bolsa azul cotillón de Mercadona

Altres recomanacions

La nit de Cap d'Any tampoc pot faltar la fruita seca i la fruita deshidratada: anous, ametles, pistatxos, panses sultanes, orellanes d'albercoc, dàtils...

T'abellix preparar unes postres dolces amb bombons Cocolizze? Et suggerim estes receptes.

Un consell postnadalenc: aprén a cuinar estes 4 receptes d'aprofitament amb les sobres de Nadal.