Els imprescindibles de la nit de Nadal de Mercadona

Mercadona oferix la millor selecció per a disfrutar de la nit de Nadal

19 de desembre de 2022
  • La cadena de supermercats planteja als seus "Caps" (clients) diferents opcions per a encertar en la taula i per a regalar.
  • S'inclouen entrants, plat principal, postres, dolços i begudes, i també regals de la Perfumeria.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als seus "Caps" (clients) una selecció de productes per a disfrutar este Nadal en la taula i que ho tinguen més fàcil a l'hora de fer regals. Per al sopar de la nit de Nadal, Mercadona oferix uns entrants que no poden faltar en cap taula, com un bon pernil reserva, originals mossets de formatge amb papaia, gambots o salmó fumat per a combinar en unes cassoletes.

Com a plat principal, no falla mai l'espatla de corder o el polp, dos opcions delicioses i fàcils de preparar per a satisfer tots els gustos, regat amb un bon vi negre com el rioja Arteso criança, per a combinar amb l'espatla de corder o un Rueda Verdejo Abadía Mantrús per a aperitius i peix.

El torró Chococrujiente torna cada any per al moment dolç amb una recepta encara més cremosa, i tampoc pot faltar la pinya natural, unes postres molt tradicionals en estes festes. Els polvorons i el tronc de Nadal, acompanyats de l'Irish Cream del celler de Mercadona, és una altra opció ideal.

A més, a l'hora de regalar s'encerta segur en la Perfumeria de Mercadona amb Intense Amor, per a ella, i Intense Fuerza, per a ell.

Els imprescindibles de la nit de Nadal de MercadonaEls imprescindibles de la nit de Nadal de Mercadona.