Collars per a gats per a protegir la teua mascota de puces i caparres.

Collar Antiparasitari per a Gats

05 de abril de 2024

Ajuda al benestar del teu gat amb el collar, per a mantindre a ratlla les puces i caparres durant 4 mesos.

Fins i tot si el teu gat viu a casa i no ix a l'exterior, és essencial proporcionar-li protecció antiparasitària per a contribuir a un bon estat de salut.

Raons per a utilitzar productes antiparasitaris en gats que viuen a casa i no ixen a l'exterior

1. Risc d'infestació per visita d'altres animals: Encara que el teu gat no isca a l'exterior, la visita d'altres animals o la presència ocasional de rosegadors poden introduir puces o caparres a casa.

2. Viatges ocasionals i estades en guarderies felines: fins i tot els gats que viuen en interiors poden viatjar ocasionalment o quedar-se en guarderies felines on poden entrar en contacte amb paràsits.

3. Protecció contra infestacions inesperades: proporcionar protecció antiparasitària, com el collar, ajuda a controlar infestacions abans que es convertisquen en un problema més gran.

4. Contacte amb persones i altres animals: si el teu gat té contacte regular amb persones o altres animals que ixen a l'exterior, hi ha un risc potencial de transferència de puces o caparres.

5. Ambients urbans: fins i tot en entorns urbans, els paràsits poden ser transportats per altres mascotes o estar en àrees comunes, com ara corredors i jardins compartits.

Beneficis del collar per a gats

1. Defensa contínua: el collar proporciona protecció durant 4 mesos contra puces i caparres.

2. Fórmula especifica: el collar allibera gradualment el seu principi actiu per a una protecció eficaç contra puces i caparres durant 4 mesos. Es pot veure pols en la superfície del collar.

3. Ajustable i còmode: lleuger i ajustable, el collar s'adapta perfectament al coll del gat, i així es pot moure amb comoditat.

4. Protecció en exteriors: ideal per a gats que disfruten de l'aire lliure, el collar oferix defensa constant durant 4 mesos, de manera que reduïx el risc que el teu gat porte paràsits a casa.

5. Efectivitat a llarg termini: amb una duració de 4 mesos, el collar proporciona una protecció a llarg termini, de manera que no l'has de reemplaçar freqüentment.

Preguntes freqüents

1. Amb quina freqüència he de canviar el collar?

Es recomana canviar el collar cada 4 mesos per a mantindre una protecció antiparasitària contínua contra puces i caparres.

2. El collar protegix contra altres paràsits a més de puces i caparres?

El Collar Gats actua contra puces i caparres, però també protegix contra les mosques i els polls.

3. Com ajuste correctament el collar al meu gat?

Ajusta el collar al voltant del coll del gat de manera segura però còmoda, deixant espai per a dos dits entre el collar i el coll. Talla el sobrant del collar amb excés de 2 cm de la sivella.

4. Quan puc començar a usar el collar en el meu gat?

Es pot començar a usar el collar en gats a partir de les 6 setmanes d'edat.

*En cas de dubte, consulta el teu veterinari*