Pipetes per a gossos per a protegir la teua mascota de 6 paràsits diferents.

Pipetes per a gossos Daclotrix

05 de abril de 2024

Què és la pipeta Daclotrix?

Daclotrix és un antiparasitari extern per a gossos formulat amb dos substàncies actives, imidacloprid i permetrina, que actuen de manera combinada i proporcionen una àmplia cobertura contra puces, caparres, flebòtoms, mosquits, polls i mosques dels estables per a protegir el teu gos com es mereix.

Per què triar Daclotrix?

Amb 1 pipeta Daclotrix protegixes el teu gos contra 6 paràsits: elimina puces, caparres i polls mastegadors i, a més, repel·lix caparres, mosques dels estables, mosquits i flebòtoms.

Daclotrix és la pipeta experta en leishmaniosi que repel·lix flebòtoms, amb la qual cosa reduïx el risc de leishmaniosi canina.

Amb només 1 caixa de Daclotrix, protegix el teu gos fins a 4 setmanes contra paràsits externs.

Pipetas para perros Daclotrix.

Com utilitzar Daclotrix?

1. En gossos de fins a 10 kg de pes:

Separa el pelatge situat entre els muscles fins que la pell siga visible. Col·loca la punta de la pipeta sobre la pell i prem la pipeta fermament diverses vegades fins a buidar tot el contingut sobre la pell.

2. En gossos de més de 10 kg de pes:

S'ha d'aplicar tot el contingut de la pipeta uniformement entre quatre punts sobre la línia dorsal de l'animal, des de la zona dels muscles fins a la base de la cua.

Daclotrix, quina pipeta he de triar?

Pipetas para perros Daclotrix.

Preguntes freqüents

Quant de temps dura Daclotrix?

Actua fins a quatre setmanes contra puces, caparres, mosques dels estables, mosquits i flebòtoms.

A partir de quina edat puc tractar el meu gos amb Daclotrix?

Pot usar-se en gossos a partir de les set setmanes d'edat i amb un pes mínim de 4 kg.

En quin moment puc banyar el meu gos si se li aplicat la pipeta Daclotrix?

És recomanable llavar i deixar eixugar bé la teua mascota abans d'aplicar-li l'antiparasitari extern per a gossos. Si l'has de banyar entre aplicacions, és millor que esperes almenys dos setmanes després d'haver-li posat el producte. Per a banyar-lo, et recomanem utilitzar el xampú dermoprotector amb àloe vera de Mercadona.

Només he detectat puces en un dels meus gossos, realment fa falta tractar-los a tots?

Sens dubte. Les puces poden propulsar-se i saltar entre gos i gos, per la qual cosa tots els gossos de casa han de rebre tractament. Encara que només un dels gossos tinga puces, prompte tots estaran infestats. Si la teua mascota no rep tractament, estos paràsits continuaran amb el seu cicle vital, alimentant-se, ponent i contaminant casa.

Puc deixar que els xiquets acaricien el meu gos, encara que li haja administrat Daclotrix?

Sí. Només hauran d'esperar que el punt d'aplicació s'eixugue.

Puc usar Daclotrix per a desparasitar el meu gos si també tinc un gat a casa?

Sí. Però si el teu gat té contacte directe amb el gos tractat amb Daclotrix o si sol llepar-lo, mantín-los separats 48 hores.

Per què continue veient puces en el meu gos després d'haver-li aplicat Daclotrix?

Encara que Daclotrix elimines puces en el teu gos, pot ser que a casa encara queden alguns d'estos paràsits i que li salten damunt després d'haver rebut el tractament.

No existix cap producte per a repel·lir les puces, encara que Daclotrix té efecte larvicida en l'entorn immediat de l'animal. Si continues detectant puces, significa que l'entorn està contaminat.

Afortunadament, gràcies a Daclotrix, estos nous paràsits també moriran per contacte quan salten sobre la teua mascota. D'altra banda, encara que les puces muiguen, podries veure-les sobre el pèl del teu gos. Podràs eliminar-les raspallant-lo.