Et presentem la nostra varietat en iogurts grecs.

Iogurts grecs, cremositat i sabor únic

25 de abril de 2024

Has tastat algun dels nostres Iogurts grecs? És tota una experiència i una opció nutritiva per a qualsevol moment del dia.

T'oferim una exquisida selecció de iogurts que seguixen esta tradició ancestral, perquè disfrutes de la seua agradable textura. Deixa't seduir per l'autèntic sabor de Grècia!

Selecció de Iogurts grecs en Mercadona

Naturals

Yogures griegos Mercadona.

Descobrix l'essència pura de la tradició hel·lènica del iogurt amb estes delicioses varietats naturals.

  • Natural: elaborats amb ingredients simples i autèntics, estos iogurts et permeten apreciar el sabor clàssic i la textura cremosa d'un formidable iogurt a l'estil grec. Disponibles en grandària d'1 kg i en format pack de 6 unitats de 125 g.
  • Lleuger natural: Si busques una opció més lleugera però igualment deliciosa, este és el teu iogurt grec. Amb menys greix, però amb tot el sabor i la cremositat que caracteritza esta classe de iogurts. Disponibles en grandària d'1 kg i en format pack de 6 unitats de 125 g.
  • Natural amb sucre de canya: Si preferixes disfrutar d'un subtil toc dolç en cada cullerada, deixa que el sucre de canya es combine amb el iogurt grec en un equilibri perfecte. Disponibles en format pack de 6 iogurts de 125 g.

De sabors

Yogures griegos Mercadona.

Pensaves que no hi havia iogurts grecs de sabors? Clar que sí! Els tens disponibles en packs de 6 unitats de 125 g.

  • Maduixa: el nostre iogurt grec de maduixa és una explosió de frescor. Sabor afruitat en harmonia amb la textura suau característica del iogurt grec.
  • Llima: el sabor cítric de la llima fa que el teu iogurt grec siga encara més vibrant. Entremesclat amb la suavitat cremosa, t'oferix una experiència revitalitzant en cada mos.
  • Stracciatella: Esta varietat de iogurt grec és una delícia, una reinterpretació del sabor clàssic italià amb inspiració hel·lènica. Un torrent de sabors entrellaçats amb la cremosa base del iogurt.

Bicapa

Yogures griegos Mercadona.

Els iogurts grecs bicapa es fusionen amb delicioses capes de fruites, de manera que t'oferixen sabors naturals i textures molt temptadores. Disponible en packs de 4 unitats de 125 g.

  • Maduixa: Delecta el teu paladar amb este iogurt a l'estil grec que es combina amb melmelada i trossos de maduixa, una experiència gurmet mediterrània fresca i dolça.
  • Mango: Disfruta de la suau cremositat del iogurt grec acompanyat d'irresistibles trossos sucosos d'esta fruita exòtica. Un viatge sensorial al tròpic!

Altres recomanacions

Les nostres Begudes de fruita i llet són una companyia immillorable per als teus desdejunis, berenars o en qualsevol moment del dia.

Coneixes la nostra àmplia gamma +Proteínas? Ideal per a la teua dieta sana i equilibrada, com la nostra interessant varietat de Begudes vegetals, amb baix contingut en calories i sucre.