Descobrix la nostra línia de Iogurts amb fruites, per a tots els gustos.

Iogurts amb fruites, irresistible selecció!

25 de abril de 2024

Si els Iogurts amb trossos de fruites són els teus favorits, en tenim una varietat exquisida per a tu. Molta gent els preferix per la seua frescor i el contrast extraordinari de sabors. Des del dolç de la maduixa fins a l'exòtica explosió del mango, passant per les fruites silvestres, tots capturen l'essència de cada fruita. N'hi ha per a tots els gustos i ocasions!

A més, estos iogurts són una manera deliciosa d'incorporar més fruites a la teua dieta diària. Quin t'agrada més?

Quins Iogurts amb fruites pots trobar en Mercadona?

Sencers

Yogures con frutas Mercadona.

Els nostres iogurts sencers amb trossos de fruita estan elaborats amb llet sencera i et brinden una agradable combinació entre la suavitat del iogurt i els sabors autèntics de les fruites. No fallen mai!

  • Bífidus: sabors exòtics per a triar en els teus iogurts Bífidus amb fruites, que contribuïxen a la teua salut intestinal: et quedes amb la dolçor tropical del mango? Eres més de prunes seques? Els dos es presenten en un format pack de 4 unitats de 125 g.
  • Cremosos: una combinació harmònica entre el sabor intens i la cremositat suau i densa, juntament amb la frescor de les diferents fruites. El Iogurt cremós de bresquilla i maracujà i el de fruites silvestres els trobaràs en format terrina de 500 g. Per la seua part, el Iogurt cremós amb fruites està disponible en un pack de 8 iogurts de 125 g. N'inclou 2 amb bresquilla, 2 amb maduixes, 2 amb pera i 2 amb fruites silvestres.

Desnatats

Yogures con frutas Mercadona.

L'opció lleugera i refrescant per als qui volen cuidar-se o necessiten portar un control en la seua alimentació. Els iogurts desnatats amb trossos de fruites et garantixen la mateixa explosió de sabor, però amb menys greix i calories.

  • Postres làcties amb fruita 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits: una fruita per a cada moment. 2 iogurts de poma, 2 de mango, 2 de pinya i 2 de maduixa. 8 unitats de 125 g.
  • Bífidus: iogurt desnatat probiòtic 0 % de matèria grassa sense sucres afegits. Pots triar entre pera, kiwi, fruites silvestres o pinya. Cada un en un pack de 4 iogurts de 125 g.
  • +Proteínas: postres làcties +Proteínas 0 % matèria grassa. Disponible amb maduixa o nabius. Amb 10 g de proteïnes. Cada pack conté 4 unitats de 120 g.

Altres recomanacions

Per als teus moments dolços, no hi ha res millor que els nostres deliciosos Bescuits i magdalenes sense conservants ni colorants.

Amb les nostres Barretes de cereals t'assegures un plus d'energia en el teu dia a dia. Tasta-les!

Et suggerim 3 receptes amb pinya, un toc dolç i exòtic per als teus plats.