Yogures Desnatados Hacendado

Disfruta del plaer deliciós i lleuger dels nostres Iogurts desnatats

25 de abril de 2024

Preferixes els Iogurts desnatats? Si és així, estàs optant per una opció popular i beneficiosa per a la teua salut. Estos iogurts t'oferixen una alternativa baixa en greixos que no escatima gens de sabor. Gràcies a la gran varietat disponible en el nostre lineal, pots trobar el iogurt perfecte per a satisfer els teus gustos i necessitats nutricionals.

Acompanya'ns a explorar tota la nostra gamma de Iogurts desnatats, des dels més clàssics fins a opcions més innovadores, iogurts líquids, etc.

Àmplia varietat de Iogurts desnatats

Sabors/fruita

Yogures desnatados sabores/fruta Mercadona

Una elecció deliciosa, saludable i versàtil per a qualsevol moment del dia. En esta gamma, la suavitat del iogurt desnatat conviu amb la frescor i dolçor natural de les fruites o sabors afegits. Quin t'agrada més?

Postres làcties amb fruita 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Cuida't disfrutant d'esta varietat de sabors: 2 iogurts de poma, 2 de mango, 2 de pinya i 2 de maduixa. Disponibles en un pack de 8 unitats de 125 g cada una.

Iogurt sabors 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Cada pack conté 8 iogurts de 125 g: 2 iogurts de maduixa, 2 de fruites silvestres, 2 de pinya i 2 de pera.

Iogurt sabor de coco 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Disfruta de l'exòtica aroma i el refrescant sabor dolç del coco en este iogurt. Es presenta en un pack de 4 unitats de 125 g.

Iogurt sabor de maduixa 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Deixa't captivar per la dolçor d'este iogurt desnatat amb sabor de maduixa. Venen en un pack de 4 iogurts de 125 g.

Iogurt sabor de llima 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Refresca el teu paladar amb este iogurt i el seu toc àcid i refrescant. Pack de 4 iogurts de 125 g.

Bífidus

Yogures desnatados Bífidus Mercadona

Estos iogurts combinen els beneficis del iogurt desnatat amb els probiòtics del bífidus actiu. En disposem d'una àmplia varietat.

Bífidus desnatat probiòtic amb fruites silvestres

Una deliciosa mescla de sabors dolços i àcids, molt naturals. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponible en un pack de 4 unitats de 125 g.

Bífidus desnatat amb anous i cereals

Un iogurt exquisit i nutritiu per a la teua dieta equilibrada. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenten en un pack de 4 unitats de 125 g.

Bífidus desnatat probiòtic amb pera

El sabor delicat i fresc de la pera convertix este iogurt desnatat en una delícia làctia diferent. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Venen en un pack de 4 unitats de 125 g.

Bífidus desnatat probiòtic amb kiwi

Combina la frescor del kiwi amb els beneficis dels probiòtics bífidus en este iogurt. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Pack de 4 unitats de 125 g.

Bífidus desnatat probiòtic amb pinya

Una fusió light entre la dolçor tropical de la pinya i els probiòtics bífidus. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponibles en un pack de 4 unitats de 125 g.

Bífidus desnatat natural

El bífidus més lleuger, perquè aprofites els seus beneficis sense més complements. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Venen en un pack de 6 unitats de 125 g.

Bífidus cremós desnatat natural edulcorat

Et sorprendrà la seua cremositat sense greix addicional. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Pack de 6 unitats de 125 g.

Bífidus cremós desnatat Tropical

Sabor tropical que delecta els teus sentits mentre cuida la teua salut intestinal. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Pack de 4 unitats de 125 g.

Natural

Yogures desnatados naturales Mercadona

Opcions naturals, sempre vigents, amb reducció de greixos i calories. Iogurts lleugers i versàtils, per als teus desdejunis, berenars i altres usos culinaris.

Iogurt desnatat natural

El clàssic de textura cremosa i sabor pur en versió desnatada. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenta en un pack de 6 unitats de 125 g.

Iogurt desnatat natural edulcorat

Una alternativa més dolça amb la qual no renuncies a la lleugeresa. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ve en un pack de 6 iogurts de 125 g.

Postres làcties cremoses naturals edulcorades

Amb la seua irresistible suavitat i el baix contingut calòric, és un aliat perfecte per al teu benestar. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponible en un pack de 6 iogurts de 125 g.

Iogurt sense lactosa natural

Una excel·lent opció per als desdejunis i berenars de les persones amb sensibilitat alimentària a la lactosa. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ve en un pack de 4 iogurts de 125 g.

+Proteínas

Yogures desnatados +Proteínas Mercadona

Estos Iogurts +Proteínas desnatats poden ser el complement perfecte per a la teua dieta equilibrada. Pren-los en qualsevol moment del dia, per a desdejunar, berenar, després de fer esport, entre hores...

Postres làcties naturals +Proteínas 10 g de proteïnes

Postres nutritives amb alt nivell de proteïnes. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Grandària de 500 g.

Postres làcties naturals +Proteínas 12 g de proteïnes

Amb major proporció de proteïnes. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. En format pack de 4 unitats de 120 g.

Postres làcties amb maduixa +Proteínas 10 g de proteïnes

Si preferixes el sabor fresc de la maduixa, tria esta opció. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponibles en packs de 4 unitats de 120 g.

Postres làcties amb nabius +Proteínas 10 g de proteïnes

La dolçor dels nabius amb una generosa quantitat de proteïnes és una altra combinació guanyadora. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. A la venda en packs de 4 iogurts de 120 g.

Postres làcties amb puré de mango i maracujà +Proteínas 10 g de proteïnes

Una exòtica mescla de sabors que porta el teu iogurt desnatat a una altra dimensió. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponible en packs de 4 unitats de 120 g.

Postres làcties amb stracciatella +Proteínas 12 g de proteïnes

Disfruta d'estes sofisticades postres làcties mentre obtens una aportació addicional de proteïnes per a cuidar el teu benestar. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenta en packs de 4 unitats de 125 g.

Líquids

Yogures desnatados Líquidos Mercadona

Molt refrescants i còmodes de prendre, una bona opció per a mantindre una dieta equilibrada i controlar la ingesta de calories. La seua consistència lleugera els fa ideals per a consumir sobre la marxa, ja siga de camí al treball, en el gimnàs, com un refrigeri al llarg de la jornada o quan tu vulgues.

Iogurt líquid desnatat de maduixa

Disfruta de la frescor i l'inconfusible sabor de les maduixes amb cada glop d'este iogurt líquid. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Botella d'1 kg.

Iogurt líquid desnatat de pinya i coco

Una altra experiència tropical i refrescant, al mateix temps dolça i cremosa. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Botella d'1 kg.

Iogurt líquid desnatat fruites silvestres

Una mescla vibrant de sabors que convertix el teu iogurt líquid en un torrent de vitalitat. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Botella d'1 kg.

Beguda làctia desnatada sabor de maduixa +Proteínas 20 g de proteïnes

Afig un impuls de proteïnes al teu dia amb esta beguda amb sabor de maduixa. 0 % matèria grassa. Botella de 280 g.

Beguda làctia desnatada sabor tropical +Proteínas 20 g de proteïnes

Sabors tropicals, dolços i frescos, carregats de proteïnes i benestar. 0 % matèria grassa. Botella de 280 g.

Beguda làctia desnatada sabor açaí i plàtan +Proteínas 20 g de proteïnes

Sent en cada glop la fusió de la intensitat afruitada de l'açaí i la dolçor suau del plàtan, amb l'aportació extra d'energia de la proteïna. 0 % matèria grassa. Botella de 280 g.

Quefir

Yogures desnatados Kéfir Mercadona

Quefir bevible natural

Refrescant i saludable, este quefir líquid està replet de nutrients essencials per al teu benestar. 0 % matèria grassa. Botella de 250 g.

Altres recomanacions

T'abellixen uns Palets de pa enfornats? És un aperitiu molt versàtil.

Per a contribuir a la teua salut i benestar, inclou en la teua dieta Fruita seca i fruita deshidratada.

Saps triar bé els aliments que consumixes i les quantitats que has de consumir de cada un?