Yogures Desnatados Hacendado

Els teus Iogurts Desnatats Hacendado amb tot el sabor!

11 de gener de 2017

A Mercadona tens disponibles els Iogurts Desnatats Hacendado, per gaudir a l’hora d’esmorzar, després de cada menjar o fins i tot per picar entre hores. A més d'estar boníssims pels seus sabors intensos, t'ajudaran a sentir-te bé.

Iogurts Desnatats Hacendado

  • Si el que busques és gaudir de Iogurts Desnatats Naturals, amb o sense edulcorants, estan disponibles en packs de 6 unitats.
  • A més, també tens el Iogurt Cremós Natural Edulcorat, amb una textura molt suau que et sorprendrà.
  • Per als amants dels Iogurts Desnatats de Sabors Hacendado, pots triar, en packs de 6, el teu sabor preferit: maduixa, coco o llima.
  • També està disponible a les nostres tendes el pack de 12 unitats de Iogurts Desnatats Hacendado, amb el qual podràs gaudir d'un variat assortiment de sabors com pera, pinya, mango o fruites del bosc, a més de maduixa i llima. Podràs anar variant entre aquests deliciosos sabors sense cansar-te d’ells.

Per què incloure els Iogurts Desnatats Hacendado en el teu dia a dia

Els Iogurts Desnatats Hacendado tenen un 0% de matèria grassa i un 0% de sucres afegits. Per aquesta raó es converteixen en un complement perfecte en la teua dieta diària.

Com vénen en packs, són molt còmodes d'utilitzar en qualsevol moment i, a més, la seua grandària és ideal per gaudir en cada ocasió del iogurt que vols. Per això són perfectes per prendre'ls després dels menjars com a postres.

A més, els Iogurts Desnatats Hacendado també pots gaudir-los per esmorzar, dinar, berenar i fins i tot entre hores. Són molt saludables i estan deliciosos en qualsevol dels sabors disponibles.

Tu també pot sentir-te bé amb els Iogurts Desnatats Hacendado de Mercadona, perfectes per prendre en qualsevol moment!

Altres recomanacions

Per esmorzar i berenar, amb els Iogurts Desnatats Hacendado pots acompanyar de forma original el Musli Cruixent Hacendado, una font de fibra i proteïnes que també tens disponible amb diversos sabors.

Si vols esmorzar alguna cosa que a més t'ajude a cremar greixos, tens disponible la Infusió Crema-Greix de Mercadona, formada mitjançant la combinació de plantes naturals que t'ajudaran amb el greix localitzat

I per complementar una dieta saludable, a Mercadona ja tens disponibles llavors de Quinoa, perfectes per combinar en sopes, arrossos i amanides, i amb les quals gaudiràs d'una important quantitat de proteïnes i fibra.