Aconseguix un efecte lífting immediat amb el nostre tractament facial amb Làmines reabsorbibles.

Tractament facial efecte lífting amb Làmines reabsorbibles

08 de abril de 2024

Has sentit parlar del tractament facial amb Làmines reabsorbibles? És una forma innovadora d'aconseguir un efecte lífting sense que calga recórrer a opcions més invasives. Un dels seus principals avantatges és el seu efecte immediat, t'animes a provar-ho?

En què consistix este tractament? Com actua?

En primer lloc, es prepara la pell humitejant-la amb un Mist d'Aigua de Roses, qualsevol aigua facial o tònic facial per a poder activar així les làmines reabsorbibles.

Esta combinació de tecnologia innovadora permet que els components, fibres ultrafines, s'introduïsquen immediatament en la pell i així augmenten la seua eficàcia. Els seus actius actuen com a antiedat i proporcionen a la dermis un efecte lífting immediat.

Col·locant les làmines estratègicament, es pot aconseguir alçar i tensar àrees específiques del rostre. L'efecte que s'aconseguix després del seu ús és absolutament natural i visible a l'instant.

Acuradament formulades, cada làmina conté una tecnologia única que encapsula l'actiu en una matriu patentada ultrafina.

Quins actius contenen els seus productes?

Mist d'Aigua de Roses

Mist de Agua de Rosas Mercadona

Actius: extracte de roses

És un ingredient popular en cosmètica i cura de la pell, que pot ajudar a millorar la seua salut i aspecte. És l'oli essencial que s'obté dels pètals de roses. Destaca per les seues propietats hidratants, amb una alta capacitat de retindre l'aigua en la pell. Calma, suavitza i té efectes antioxidants, de manera que en aplicar-lo facilita l'absorció a les làmines i la penetració dels actius.

Làmines reabsorbibles

Láminas reabsorbibles Mercadona

Actius: hidroxitirosol, pullulan i elastina

Hidroxitirosol: és un potent antioxidant natural procedent de l'oliva, que actua com a antiedat i aporta l'efecte lífting. Reconegut per les seues múltiples propietats, combat els signes de l'envelliment cutani en neutralitzar els radicals lliures i estimular la producció de col·lagen, per la qual cosa deixa la teua pell més ferma, llisa i radiant.

Pullulan: substància natural rica en vitamines, pèptids, enzims i probiòtics, que ajuden a mantindre la barrera de protecció natural de la pell en òptimes condicions. En enfortir eixa barrera, contribuïx a millorar la hidratació, elasticitat i resistència de la pell, protegint-la d'agents externs i de l'envelliment prematur.

Elastina: és una proteïna present en la fibra del teixit connectiu de la pell, que exercix un paper fonamental en la seua elasticitat i flexibilitat. En incloure-la en les Làmines reabsorbibles, es potencia la capacitat de la pell per a recuperar la seua forma i fermesa, amb un efecte durador.

Lámina reabsorbible efecto lifting

Com s'usa

1. Tanca els ulls i polvoritza l'Aigua de Mist de Roses (també pots utilitzar qualsevol aigua facial o tònic facial) a una distància aproximada d'uns 15 cm sobre la zona desitjada. Pressiona completament el polsador per a obtindre la millor polvorització. Aplica tantes vegades com necessites per a humitejar el cutis.

2. Amb les mans seques, col·loca les Làmines reabsorbibles sobre la superfície que desitges tractar, amb el costat mat cap a la pell i la part brillant cap a fora.

3. Una vegada que la làmina s'haja absorbit totalment i es torne transparent, retira amb compte la part brillant.

4. Si és necessari, torna a polvoritzar en el cas que haja quedat alguna zona sense adherir-se bé.

5. Immediatament després, es pot utilitzar qualsevol cosmètic facial que es desitge, fins i tot maquillatge.

Altres recomanacions

Coneixes el Sèrum Retinol? Regenera la teua pell amb este tractament intensiu potenciador i regenerador cutani, apte per a pells normals i especialment recomanat per a pells seques.

Disfruta una pell radiant i fresca amb la nostra línia de tractaments exfoliants.

T'ensenyem el pas a pas perfecte per a fer-te la pedicura amb els productes més adequats per a obtindre el millor resultat.