Regenera la pell del teu rostre amb el nostre tractament facial Regen Skin Potenciador Retinol

Regenera la teua pell amb Regen Skin Potenciador Retinol

11 de gener de 2021

Et presentem Regen Skin Potenciador Retinol. Este nou tractament facial intensiu combina els potents actius d'un tractament cosmètic professional en un sèrum, que ajuden a revertir els efectes de l'edat gràcies als seus múltiples beneficis per a la regeneració de la pell.

Este regenerador cutani t'ajuda a incrementar la fermesa i hidratació del teu rostre, i li aporta elasticitat i unificació. A més, millora el to de la teua pell, així com la textura i l'aspecte de les arrugues profundes d'expressió i imperfeccions. La seua textura sèrum no deixa sensació grassa.

Quins són els principis actius de Regen Skin Potenciador Retinol?

Este tractament facial està formulat amb principis actius d'eficàcia reconeguda com:

  • Bakuchiol, ingredient d'origen vegetal que revertix els signes d'envelliment alhora que millora la textura i el to de la pell.
  • Retinol, amb una acció antitaques i unificadora del to, a més d'aportar elasticitat i previndre el dany provocat per les radiacions solars.
  • Reforçat, a més, amb Retinol encapsulat, que allibera lentament l'actiu i augmenta la seua acció i tolerància en la pell.
  • Amb Factor de Creixement EGF que contribuïx a la producció de col·lagen i elastina i millora l'aparença de les arrugues.

Per a quin tipus de pells està recomanat?

Regen Skin Potenciador Retinol està indicat per a tota classe de pells (excepte sensibles) amb signes d'envelliment més marcats, sense importar l'edat: arrugues pronunciades, falta de fermesa, to apagat...

Com s'utilitza?

  • Aplica'n 3 o 4 gotes amb moviments circulars ascendents en dies alterns sobre el rostre net i sec evitant el contorn d'ulls abans de la crema diària de nit.
  • Utilitza'l amb moderació a l'inici (un parell de vegades per setmana) fins que la pell s'adapte al retinol i augmenta amb els dies.
  • És recomanable l'ús de protector solar al matí després d'utilitzar-lo la nit anterior.

Altres recomanacions

Coneixes Prevent Age Skin? Actua contra els signes que envellixen el rostre i li aporten un millor aspecte.