El Sèrum Retinol és un tractament potenciador amb múltiples beneficis activadors de la regeneració de la pell.

Regenera la teua pell amb Regen Skin Sèrum Retinol

11 de gener de 2021

El Sèrum Retinol és un tractament potenciador amb múltiples beneficis activadors de la regeneració de la pell que combina els efectes d'un tractament cosmètic professional i d'un sèrum.

Per a qui és?

És apte per a pells normals i recomanat per a les pells seques amb tendència a la deshidratació o pèrdua d'elasticitat. També per a les que comencen a presentar signes d'envelliment o presenten un to de pell més apagat.

No es recomana utilitzar-lo en pells sensibles.

Com el combine?

¿Cómo la línea combino Regen Skin Sérum Retinol de Deliplus?

És perfecte per a combinar amb la resta dels cosmètics de la línia Regen Skin antiedat i dirigits a pells seques que han perdut elasticitat. S'aplica sobre la pell neta i eixuta abans de la crema hidratant.

Què conté?

  • Retinol encapsulat. Allibera l'actiu lentament, i així augmenta la seua acció i la tolerància en la pell.
  • Bakuchiol. Revertix els signes de l'envelliment, millora la textura, l'aparença i el to de la pell i aporta lluminositat.
  • Factor de creixement EGF. Accelera la producció de col·lagen i elastina, reduïx la rugositat i atenua les arrugues.

Com s'ha d'aplicar?

Aplica 3 o 4 gotes sobre la cara neta i eixuta a la nit evitant el contorn d'ulls. Comença en dies alterns i augmenta amb els dies. Suspén si observes irritació. No s'ha de combinar amb tractaments d'àcids, d'acne o vitamina C. Es pot usar com a tractament únic o abans de la crema habitual de nit.

Altres recomanacions

Si necessites altres tractaments facials, tens a la teua disposició la línia Sisbela Reafirm per a guanyar fermesa, hidratació i combatre els signes de l'edat.

O la línia facial Prevent Age Skin antiedat per a previndre arrugues i combatre l'estrés oxidatiu i els signes de l'edat.

Si tens dubtes, consulta la nostra guia de bellesa amb la qual t'oferim un tractament a mida depenent de les teues necessitats.