T’ensenyem a preparar tres receptes delicioses amb pinya.

Receptes amb pinya: gust tropical

30 de octubre de 2023

La pinya és una de les fruites tropicals més populars durant tot l'any. Té un gust agredolç que varia segons la seva maduresa, però en general ofereix un equilibri perfecte entre dolçor i acidesa que la fa irresistible.

Amb una aparença única, una pell rugosa i una polpa groga i sucosa, aquesta menja refrescant és molt més que una fruita de postres i permet altres aplicacions a la cuina. La pinya és beneficiosa per a la digestió i conté antioxidants, entre altres propietats. Encara que consumir-la al natural és l'ideal, et proposem unes bones idees perquè aprofitis aquesta fruita al màxim.

Prepara’t per descobrir la versatilitat culinària de la pinya i donar un toc dolç i exòtic a les receptes.

Tres receptes amb pinya

Mousse de pinya i nata

3 Recetas con piña.

Recepta per a 2 persones

1. Prepara una cobertura cruixent amb 25 g de galetes: trenca-les a trossets, sense que deixin anar pols.

2. En una paella, posa 20 g de mantega a fondre juntament amb les galetes triturades, 30 g de nous picades, 2 cullerades de mel i 2 cullerades de coco ratllat.

3. Cuina-ho a foc baix durant 10 o 12 minuts, sense deixar de remenar, fins que agafi un color daurat. Reserva-ho i refreda-ho.

4. Tritura la pinya i munta 100 g de nata. Mescla la nata amb la pinya triturada amb moviments envoltants.

5. Distribueix la mescla en copes o gots individuals. Deixa-ho refredar 2 hores.

6. Serveix-ho coronant cada got o copa amb la mescla de galetes, nous, mel i coco i, sobre el conjunt, una altra cullerada de coco ratllat.

Batut de pinya i iogurt

3 Recetas con piña.

Recepta per a 2 batuts

1. Pela ¼ de pinya i rebutja’n la part central. Pela també ¼ de mango.

2. Renta ½ cogombre, talla’l i treu-ne les llavors.

3. Posa-ho tot en un got batedor i afegeixi-hi 2 gotets de iogurt grec.

4. Un cop batut afegeix-hi gel picat.

5. Remena-ho i serveix-ho amb unes fulletes de menta.

Poke bowl de pinya i llagostins

3 Recetas con piña.

Recepta per a 2 persones

1. Pela ¼ de pinya i treu-ne la part central. Trosseja-la a dauets.

2. Talla ½ alvocat en làmines.

3. Pela 8 llagostins cuits.

4. Munta el poke bowl: a la base del plat posa els brots tendres, a sobre un vaset d'arròs basmati, 8 cirerols, l'alvocat, els llagostins i la pinya.

5. Amaneix-ho amb sal, una mica de salsa teriyaki i, per sobre, llavors de sèsam torrat al gust.

Altres recomanacions

T’ensenyem a preparar quatre receptes delicioses amb carabassa.

Coneixes les nostres begudes vegetals? De civada, avellana, soja, arròs, ametlles...

El nostre assortiment de cereals és una opció magnífica per al teu cistell equilibrat.