Descobreix l'àmplia varietat del nostre assortiment de cereals.

Assortiment de cereals per a la teva alimentació equilibrada

09 de maig de 2023

Coneixes el nostre assortiment de cereals? A Mercadona en pots trobar una àmplia varietat per a tots els gustos: d'arròs, de blat, de civada, farcits, tipus musli, amb xocolata... Absolutament deliciosos, difícil de triar!

Són una opció excel·lent per afegir al teu cistell equilibrat, rics en hidrats de carboni, vitamines, minerals i fibra. Per això, hem preparat una gran selecció del nostre lineal de cereals, perquè coneguis millor aquests productes. A tu, quins t'agraden més?

Gran varietat de cereals a Mercadona

Cereals farcits

Gran variedad de Cereales en Mercadona.

Els pots prendre amb llet o consumir-los en forma de snack. Aquesta manera de consumir-los és molt habitual amb els cereals farcits petits, ja que es presenten en una bosseta que et pots emportar on vulguis.

 • Cereals farcits de xocolata i avellana: una combinació irresistible que es compon de cereals amb cacau farcits de crema de xocolata i avellanes, enriquits amb 7 vitamines i ferro.
 • Cereals farcits de llet: una opció molt agradable pel que fa al gust i la textura, a base de cereals d'arròs, blat i civada, farcits de llet. Alt contingut en vitamines i ferro.
 • Minicereals farcits de llet: la versió anterior en mida petita, ideal per emportar-te.

Cereals amb civada

Gran variedad de Cereales en Mercadona.

Aquests cereals t’aporten els beneficis nutricionals de la civada, rica en proteïnes, hidrats de carboni, vitamines del grup B i minerals. Un aliment molt recomanable per al teu cistell equilibrat.

 • Avena Crunchy: anelles de cereals extrudits cruixents de civada, ideals per consumir amb llet o iogurt. Tenen un 85 % de civada integral i un baix contingut de sucres. T'ensenyem a preparar quatre receptes amb cereals Avena Crunchy. Dona un toc cruixent als esmorzars i berenars o pren-los entre hores.
 • Flocs de civada: flocs laminats de civada integral per començar el dia o prendre quan tu vulguis. Els pots prendre sols, amb fruita, amb llet, quallada, iogurt, suc de fruites... A més de l'esmorzar, pots fer-ne unes farinetes o porridge, i fins i tot un pa de pessic. Són deliciosos sempre!

Flocs de blat i de blat de moro

Gran variedad de Cereales en Mercadona.

Un aliment ric en hidrats de carboni, proteïnes d'origen vegetal, vitamines B, fibra, minerals i antioxidants. Un clàssic per a l'esmorzar.

 • Flocs de blat: aprofita les propietats d'aquest cereal nutritiu, el que es consumeix més arreu del món.
 • Flocs de blat integral (0 % sucres afegits): flocs laminats i torrats de blat integral i d'arròs, un producte amb què també es poden preparar esmorzars i berenars bons i equilibrats.
 • Flocs de blat d’espelta: aquests flocs de blat d'espelta integral extrudits són una altra opció molt demanada. Lliures de sucres afegits. Prova d’afegir-hi llet, iogurt, mel, fruita fresca o fruita seca. No fallen mai. També els pots menjar sols.

Cereals amb xocolata

Gran variedad de Cereales en Mercadona.

Aquests cereals apassionen els amants de la xocolata i dels mossos cruixents. A veure qui se n’està!

 • Cereals flocs de blat, arròs i ordi integral amb xocolata: gaudeix del seu gust exquisit amb llet o iogurt. Els encenalls de xocolata combinen d’allò més bé amb els flocs. Una delícia!
 • Musli amb quinoa, xia i xocolata negra: és una mescla torrada amb flocs integrals laminats de civada, ordi i blat, amb quinoa, llavors de xia i xocolata negra, entre altres ingredients. La manera més habitual de consumir-lo és afegir-lo a la llet, tot i que també el pots prendre amb iogurt o formatge batut i és boníssim.
 • Musli Crunchy amb xocolata: un altre producte especialment indicat per a una alimentació equilibrada, d'alt contingut en fibra i deliciós per esmorzar o berenar.

Altres recomanacions

Et proposem quatre bols de iogurt variats que contribueixen a cuidar la teva alimentació.

Tria un d'aquests suggeriments deliciosos per al teu esmorzar ideal.

Aprofita tots els beneficis de les nostres fruites seques i fruites deshidratades.