Àmplia varietat d’opcions de cereals amb xocolata.

Cereals de xocolata per als esmorzars més especials

15 de gener de 2024

Els nostres cereals de xocolata t'ofereixen una varietat irresistible de gustos dolços i cruixents. Són perfectes per permetre’s un capritx en l’esmorzar del cap de setmana o per als matins especials en què t’aixeques amb ganes de variar i gaudir dels sabors més dolços.

Si t'apassiona el gust de xocolata, pot ser una bona idea tenir aquests cereals preparats per consumir en aquestes ocasions esporàdiques. Pots mantenir una dieta equilibrada amb aliments més nutritius en la rutina diària, però també pots fer una excepció de tant en tant.

Quins cereals de xocolata pots trobar a Mercadona?

De blat, banyats i farcits de xocolata

Cereales de trigo, bañados y rellenos de chocolate Mercadona

  • Cereals Chocodays: flocs de blat amb cobertura de xocolata, perfectes per al bol de l'esmorzar. T’agradarà molt la textura cruixent i veure com acoloreixen la llet de xocolata!
  • Cereals farcits de xocolata i avellanes: una combinació molt temptadora que es compon de cereals amb cacau farcits de crema de xocolata i avellanes, enriquits amb set vitamines i ferro. Tasta’ls!
  • Flocs de blat integral i arròs banyats de xocolata amb llet: una altra tria deliciosa són aquests flocs laminats i torrats de blat integral i d'arròs banyats de xocolata amb llet. Una fusió de textures exquisida!

D'arròs recobert de xocolata i una opció sense gluten

Cereales de arroz chocolateado y una opción sin gluten Mercadona

  • Chocorice: una alternativa a l’esmorzar habitual que no et pot faltar al rebost. Arròs inflat amb gust de xocolata, perfecte per consumir amb llet. Aquest toc de xocolata fa de l’esmorzar una experiència única.
  • Crunchy Choc: per als matins més cruixents, galetes d’arròs inflat recobert de xocolata i trossets de xocolata ideals per prendre com a cereals en un bol de llet.
  • Cereals farcits de crema de cacau i avellanes: cereals d'esmorzar per als amants de la xocolata que busquen opcions sense gluten.

Musli i flocs de blat amb xocolata negra

Cereales de Muesli y copos de trigo con chocolate negro Mercadona

  • Flocs torrats de blat integral i arròs amb xocolata: gaudeix-ne del gust exquisit amb llet o iogurt. Els encenalls de xocolata combinen d’allò més bé amb els flocs. Una delícia!
  • Musli amb quinoa, xia i xocolata negra: és una mescla torrada amb flocs integrals laminats de civada, ordi i blat, amb quinoa, llavors de xia i xocolata negra, entre altres ingredients. La manera més habitual de consumir-lo és afegir-lo a la llet, tot i que també el pots prendre amb iogurt o formatge batut i és boníssim.
  • Musli Crunchy amb xocolata: un altre producte especialment indicat per a una alimentació equilibrada i deliciós per esmorzar o berenar.

Altres recomanacions

I per als esmorzars més capritxosos, explora totes les opcions de xocolata desfeta que t’oferim.

Coneix el nostre ampli assortiment de cereals i tria el que més t’agradi.

Les nostres coquetes d'arròs i blat de moro inclouen una àmplia gamma d’opcions diferents: salades i dolces amb diferents xocolates.