Tenim tot el que cal perquè assaboreixis un esmorzar clàssic: xocolata desfeta amb xurros.

Esmorzars amb xocolata calenta: escalfar i servir!

03 de gener de 2022

Que bé que es posen els esmorzars a l'hivern, deliciosos i calentons! Quan fa fred, no hi ha res millor. Et donen energia i et deixen a punt per gaudir de la jornada.

Són esmorzars perfectes per al dia a dia, tot i que potser es gaudeixen més en dies tranquils, de cap de setmana, quan tenim una mica més de temps. Els moments en què es fan plans per aprofitar el temps lliure, amb la parella, la família o els amics, són ideals per assaborir una xocolata amb xurros deliciosa.

Et vols preparar un bon esmorzar calent? Pren-ne bona nota:

Xocolata desfeta

Xocolata líquida a punt per prendre: n’hi ha prou amb escalfar-la i servir-la. Només cal posar-la a escalfar al microones o en un cassó.

Instruccions d'ús

  • Agiteu abans de servir.
  • Escalfeu en un cassó a foc lent (remeneu contínuament per evitar grumolls) o al microones (1 minut a màxima potència).
  • No poseu l'envàs al microones.
  • Un cop obert, cal conservar a la nevera i consumir els 5 dies següents.

Especialment indicada per prendre-la amb xurros, pastes, etc. També es pot fer servir per a rebosteria.

Recentment, hem fet una millora de qualitat pel que fa al gust de xocolata (hem doblat la quantitat de cacau) i la textura. A més, és un producte sense gluten.

Xurros

Xurros en forma de llaç congelats per fregir. Recentment, s'ha millorat el producte: se n’han reduït els sucres i se n’ha millorat el gust i la textura.

Són perfectes per acompanyar una xocolata desfeta o simplement per assaborir-los amb sucre.

Instruccions d'ús

  • Es poden preparar tant a la fregidora com a la paella amb oli abundant.
  • Conserveu sempre al congelador.

Altres recomanacions

I per al moment cafè, tasta les nostres càpsules de cafè compatibles amb màquines Nespresso. Trobaràs un cafè per a cada necessitat.