Bebidas vegetales, puro bienestar con todo el sabor

Begudes vegetals, sabors autèntics per al teu benestar

30 de juny de 2017

Les begudes vegetals de Mercadona et permeten alimentar-te i hidratar-te de la forma més saborosa aquest estiu. Aquesta classe de begudes, basades en proteïnes d'origen vegetal, van sorgir com una alternativa a la llet, per a aquelles persones adultes que tenen intolerància a la lactosa o per a les que no els agrada el seu sabor.

Aquestes begudes vegetals poden ser una bona opció per als teus desdejunis, o pots prendre-les a qualsevol hora del dia i gaudir del seu sabor natural i autèntic. Poden consumir-se fredes o a temperatura ambient.

D'altra banda, les begudes vegetals de Mercadona són begudes indicades per a dietes baixes en greixos i colesterol, i per això molt recomanables per a persones majors. A més, són baixes en calories, per la qual cosa resulten molt indicades en dietes per aprimar i poden ajudar-te a mantenir la línia en aquesta època de l'any.

Begudes vegetals de Mercadona

A la nostra botiga trobaràs una interessant varietat de begudes vegetals, composta per begudes de civada, arròs i ametlla, perquè puguis escollir la que més t'agradi.

Begudes Civada i Arròs Alitey

  • Aquestes begudes 100% vegetals poden consumir-se a qualsevol hora del dia, són ideals per aconseguir una dieta equilibrada mitjançant proteïnes d'origen vegetal.
  • Tenen un baix contingut en greixos saturats, els quals contribueixen a mantenir nivells normals de colesterol.
  • Sense sucres afegits (contenen només els sucres naturalment presents).
  • Baix contingut en calories.

Beguda d'Ametlla Soymilk

  • Pot consumir-se a qualsevol hora del dia i és rica en antioxidants i minerals essencials, com el potassi i el calci.
  • La beguda d'ametlla és fàcil de digerir i és recomanable per a tots els intolerants a la lactosa. Ajuda a fer la digestió el menys pesada possible.

Beguda d'Ametlla Soymilk Sense Sucre

  • Conté totes les propietats de la beguda d'ametlla, mantenint el seu mateix sabor, però en aquest cas sense sucres afegits.

Ja saps que tens a la teva disposició aquesta rica varietat de begudes vegetals en Mercadona. Tenen el sabor més autèntic per garantir el teu benestar. Escull la que més t'agradi!

Altres recomanacions

Si vols gaudir d'una beguda nutritiva i refrescant, et recomanem els Sucs Frescs Hacendado, elaborats a força de fruites, verdures i plantes de diferents propietats.


I si prefereixes prendre llet, refresca't aquest estiu amb les Begudes Fredes amb Llet de Mercadona, de Cacau, Matcha Latte i Mango Lassi.