Celebra amb nosaltres la nit Cap d'Any. No et descuidis el raïm!

Tot a punt per celebrar la nit de Cap d'Any?

28 de desembre de 2020

Després del sopar tradicional de la nit de Cap d'Any, s’ha d’acomiadar l'any. Aquesta celebració sempre és entranyable i divertida, però enguany a Mercadona volem que la nit de Cap d'Any sigui especial.

Per això, hem de tenir cura dels petits detalls que converteixen una nit de Cap d'Any en quelcom memorable: copes de cava per brindar, una sidra estupenda i els dotze grans de raïm de la sort. No ens els podíem descuidar!

Brindem?

El so de destapar les ampolles marca el principi d'aquest ritual nadalenc i contribueix a l'ambient desimbolt i festiu.

Tria la nostra Sidra el Mayu, una sidra gasificada amb una sintonia perfecta entre l'acidesa i les notes dolces. Gust final llarg i persistent, amb una bona integració de la seva fina bombolla.

On són les copes?

No busquis més: fes servir les nostres copes de cava reutilitzables, amb un disseny elegant de plàstic transparent, amb la base de color daurat.

Molt pràctiques i còmodes, ideals per a una nit com la de Cap d'Any.

Oblida les copes de vidre i el perill que es trenquin. Només cal muntar les nostres copes reutilitzables i brindar per l’any nou!

Preparem el raïm?

Ja ho saps: cal fer coincidir cadascun dels dotze grans de raïm amb la campanada respectiva i l’any nou la sort et somriurà. Perquè tot estigui al teu gust, aquesta nit de Cap d'Any t'oferim les varietats de raïm següents. Tria la que prefereixis:

  • Raïm en almívar: presentat en un paquet de 2 llaunes, amb 12 grans de raïm a cada llauna, ja pelats i sense llavors (a punt per prendre només obrir l'envàs).
  • Raïm rellotge: raïm blanc sense llavors, de gust dolç, a punt per consumir durant les 12 campanades.
  • Raïm blanc amb llavor: varietat aledo, de gust dolç, per preparar els 12 grans de raïm tradicionals.
  • Raïm blanc sense llavor: de gust dolç, per prendre de postres, per berenar o com a snack saludable, i per preparar els 12 grans de raïm per a les campanades.

Altres recomanacions

Si encara no saps què cuinaràs la nit de Cap d'Any, visita la nostra secció de receptes a veure si trobes la inspiració.