Disponible per la campanya de Nadal
Vols aprendre a preparar unes postres delicioses amb els nostres bombons Cocolizze?
Et suggerim unes receptes amb aquests bombons perquè triomfis a l'hora de les postres. Continua llegint i descobreix-ne les característiques i com preparar-les.
Bombons Cocolizze
Esferes de neula cruixent, farcides de crema i amb ametlla sencera a l’interior, banyades de coco ratllat.
Receptes amb Cocolizze
Pastís de Cocolizze
Per al pa de pessic:
1. Preescalfa el forn a 175 ºC. Folra 3 motlles de 15 cm amb paper de forn.
2. En un bol, barreja-hi 1 tassa i mitja de farina de blat, ¾ de tassa d'ametlla molta, 2 culleradetes de llevat i una mica de sal.
3. En un altre bol, bat-hi 170 g de mantega amb 1 tassa i mitja de sucre, fins que quedi esponjosa. Afegeix-hi 3 ous, d'un en un. Després, posa-hi les llavors d'1 beina de vainilla.
4. A aquesta última barreja, afegeix-hi a poc a poc la barreja de la farina, i intercala-hi 190 ml de llet. Barreja-ho tot amb una espàtula.
5. Omple els motlles i posa-ho al forn uns 35 minuts aproximadament. Si veus que la part de dalt dels pans de pessic s’enrosseix molt ràpidament, tapa’ls amb paper d’alumini perquè no es cremin. Deixa-ho refredar a temperatura ambient.
Per al farciment:
1. En una paella, barreja-hi 190 ml de llet de coco amb les llavors d'1 beina de vainilla. Infusiona-ho remenant de tant en tant, fins que comenci a bullir. En aquest punt, retira-ho del foc. Deixa-ho temperar una mica.
2. En un bol, bat-hi la resta de llet de coco, el rovell d'1 ou, 3 cullerades de sucre i 2 cullerades de farina fina de blat de moro. Afegeix-hi la llet de coco infusionada a poc a poc.
3. Torna a posa la barreja a la paella i cuina-ho a foc fort, sense deixar de remenar, fins que s’espesseixi i comenci a bullir.
4. Cola la barreja en un bol i cobreix-la amb un paper film que la toqui perquè no s’hi creï una pel·lícula al damunt.
5. Refreda-la a temperatura ambient i després posa-la a la nevera com a mínim 2 hores.
Per a la cobertura:
1. Fon al bany maria 1 rajola de xocolata blanca per fondre, juntament amb 170 ml de nata per muntar. Deixa-ho refredar a temperatura ambient.
2. Quan la barreja estigui freda, bat-la fins que es munti i afegeix-hi 1 cullerada de llet. Bat-la una mica més fins que estigui ben incorporada i muntada.
3. Posa una mica de farciment entre capes de pa de pessic. Cobreix-ho amb la cobertura de xocolata blanca i decora-ho amb bombons Cocolizze i ametlla laminada.
Tiramisú de Cocolizze
1. Bat 4 rovells d'ou juntament amb 120 g de sucre al bany maria, fins que quedi esponjós. Deixa-ho refredar.
2. Quan estigui fred, afegeix-hi 500 g de mascarpone i 100 g de coco ratllat. Barreja-ho bé.
3. Trosseja 12 bombons Cocolizze. Afegeix-los a la barreja.
4. Barreja 250 ml de llet de coco i les llavors d'una beina de vainilla.
5. Intercala capes de melindros (400 g) sucats en la llet de coco i de la crema de mascarpone. Acaba amb una capa de crema. Deixa-ho refredar a la nevera com a mínim 2 hores.
6. Decora-ho amb ametlla laminada i coco ratllat.
Altres recomanacions
Si t’agrada la rebosteria i necessites idees amb productes refrescants com l'orxata, aquí et deixem la nostra recepta de pa de pessic d'orxata.