AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

T'ensenyem a preparar aquesta recepta de Chutney de Cireres perquè en gaudeixis per esmorzar i berenar.

Recepta de Chutney de Cireres

10 de juny de 2019

Ja estem en plena temporada de cireres, una fruita molt apetitosa i refrescant en els mesos de calor. Et proposem una manera diferent de consumir-la amb aquesta deliciosa Recepta de Chutney de Cireres, originària de l'Índia i molt popular a Anglaterra.

És una mena de confitura que s'elabora amb fruites i verdures cuites en vinagre. Aprèn a preparar-la amb aquest pas a pas senzill i dona un toc original als esmorzars i berenars.

Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Chutney de Cireres

Ingredients per a 4 persones:

  • 900 g de cireres fresques
  • 3 cebes mitjanes
  • 1 branca de canyella
  • 10 g de gingebre fresc ratllat
  • 20 g de popurri de pebres
  • 1 cullerada de sal
  • 6 cullerades de vinagre de poma
  • 8 cullerades de panela

Suggeriment de presentació:

  • Llesca de Pa de Fibra i Sèsam
  • Formatge fresc de vaca
  • Formatge de cabra en rotlle
  • Formatge camembert
  • Pernil dolç natural

Pas a pas:

Per aprendre a preparar aquesta exquisida recepta, aquí tens tots els detalls del procés d'elaboració.

1. Traieu el pinyol de les cireres.

Deshuesar las cerezas para la receta de chutney.

2. Talleu les cebes a la juliana.

Cortar las cebollas en juliana par ala receta de chutney.

3. Ratlleu el gingebre.

Rallar el jengibre para la receta de chutney.

4. Poseu en una olla les cireres sense pinyol, la ceba, el gingebre i la canyella.​

Poner en una olla las cerezas deshuesadas.

Poner en una olla la cebolla.

Poner en una olla las cerezas deshuesadas, la cebolla, el jengibre...

Poner en una olla las cerezas deshuesadas, la cebolla, el jengibre y la canela.

5. Salpebreu-ho.

Salpimentar los ingredientes del chutney.

6. Poseu-hi el vinagre i la panela.

Poner el vinagre y la panela para la receta de chutney.

Poner el vinagre y la panela al gusto para el chutney.

7. Coeu a foc mitjà amb tapadora durant 35 minuts.

Cocer a fuego medio con tapadera

Cocer a fuego medio con tapadera durante 35 minutos.

8. Abaixeu el foc fins que el líquid s’evapori.

Bajar el fuego hasta evaporar el líquido.

9. Emplateu-ho en pa de fibra i sèsam amb pernil dolç o amb una selecció de formatges.

Emplatar en pan de fibra y sésamo con jamón cocido o con una selección de quesos.

Receta de Chutney de Cerezas.

Altres recomanacions

Si t'agraden les cireres, et proposem aquesta recepta clàssica per elaborar un autèntic Pastís de cireres.

Busques receptes refrescants? Aprèn a preparar aquest Gaspatxo de Síndria amb glaçons de llimona i gingebre i aquest Gaspatxo de Meló amb glaçons de Llimona i Menta.