AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Segueix la nostra recepta per preparar un Gaspatxo de Síndria amb glaçons de llimona i gingebre, i gaudeix del plat més refrescant de l'estiu.

Recepta de Gaspatxo de Síndria amb glaçons de llimona i gingebre

31 de juliol de 2018

El gaspatxo és sempre una elecció perfecta per als mesos calorosos. Aquesta recepta senzilla de Gaspatxo de Síndria, elaborada amb síndria, pebrot vermell, tomàquet, glaçons de llimona i gingebre, i oli de menta, ve de gust a qualsevol hora del dia i a la família o els amics els encantarà.

Refresca els teus àpats d'estiu amb aquest plat deliciós que pots elaborar amb les síndries que trobaràs a la Fruiteria de Mercadona.

Segueix el vídeo de la recepta de Gaspatxo de Síndria amb glaçons de llimona i gingebre:

Ingredients per a 4 persones:

  • Mitja síndria
  • Pebrot vermell
  • Tomàquets de pera
  • Gingebre
  • Llimona espremuda
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge extra
  • Menta
  • Sal

Pas a pas:

Aquesta recepta és molt senzilla de fer. Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens l'elaboració completa d'un exquisit Gaspatxo de Síndria amb glaçons de llimona i gingebre. Veuràs com n’és, de saborós i refrescant!

Per als glaçons:

Primer feu els glaçons. Afegiu la llimona i el gingebre ratllat a l'aigua i congeleu.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Per al gaspatxo:

1. Talleu la síndria a daus i reserveu-la.

Sandía cortada a trozos para posteriormente triturar

El Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y es el plato más refrescante del verano.

2. Talleu el pebrot a tires i a trossets, i reserveu-lo.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

3. Peleu i talleu els tomàquets.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

4. Poseu els daus de síndria al vas de la batedora.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

5. Incorporeu els tomàquets i el pebrot a tires.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

6. Afegiu-hi sal, unes gotes de llimona espremuda i tritureu-ho.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Per a l'oli de menta:

1. Escaldeu la menta durant 15 segons.

El gazpacho de sandía y cubitos de limón y jengibre son el plato más refrescante del verano.

2. Barregeu l'oli amb la menta escaldada.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

3. Emulsioneu-ho amb la batedora.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

4. Coleu-ho.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Per a la presentació:

1. Serviu el gaspatxo en un bol.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

2. Incorporeu-hi els glaçons de llimona i gingebre.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es le plato más refrescante del verano.

3. Afegiu-hi l'oli de menta i els trossets de pebrot. Decoreu-ho amb una fulleta de menta.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Mercadona dona suport a la campanya "Fruta y Verdura de aquí y de ahora" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.

Altres recomanacions

Si ets més de meló o et ve de gust variar, tasta la nostra recepta de Gaspatxo de Meló amb Menta i Llimona, tan refrescant, exquisida i fàcil de preparar com aquesta.

Per rematar un dinar o sopar ben fresquets, què et sembla uns gelats de Mercadona? Aquestes són les novetats més delicioses per a aquest estiu: Mini Nocciola amb doble cobertura i Cornet Mitjà de Nata amb Galetes de Cacau.