Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".
És temps de cireres! Et proposem aquesta recepta clàssica per fer un Pastís de cireres autèntic, conegut també per cherry pie.
Aquestes postres dolces són una opció deliciosa perquè en gaudeixin petits i grans. A més, les pots preparar sense massa complicacions, gràcies a la recepta que, tot seguit, et detallem pas a pas.
Les protagonistes d'aquesta recepta són les cireres que trobaràs a la secció de fruites i verdures de Mercadona.
Segueix el vídeo de la recepta de Pastís de cireres de Mercadona:
Ingredients per a 8-10 persones:
800 g de cireres
1 paquet de dues unitats de pasta trencada (pasta brisa)
180 g de sucre
Aroma de vainilla
Farina fina de blat de moro
1 ou
Menta (opcional)
Gelat de vainilla (opcional)
Pas a pas:
A continuació pots seguir el procés de preparació pas a pas per a l'elaboració completa d'aquesta recepta tradicional.
1. Traieu el pinyol a les cireres, talleu-les per la meitat i poseu-les a macerar amb el sucre i unes gotes d'aroma de vainilla (tota la nit, si és possible).
2. Afegiu 3 cullerades de farina de blat de moro a la barreja de cireres.
3. Preescalfeu el forn a 220 º (a 200 º si té aire de convecció).
4. Poseu paper d’enfornar al motlle (serveix el paper que trobareu al paquet de les pastes trencades). Estireu la pasta per acomodar-la i que cobreixi tot el fons del recipient, i també les vores del motlle.
5. Aboqueu tota la barreja de les cireres sobre la pasta i distribuïu-la de manera uniforme.
6. Talleu la segona pasta a tires fines d'uns 8-10 mm d'ample.
7. Poseu les tires en horitzontal i vertical sobre les cireres de manera que formin un enreixat.
8. Unteu les tires amb l'ou batut.
9. Enforneu-ho 15 minuts amb la part de baix del forn encesa. Després baixeu la temperatura a 200 º i deixeu-ho 35 minuts més, fins que la pasta es vegi daurada. Deixeu refredar el pastís sense treure’l del motllo per evitar que es trenqui.
10. Serviu el pastís en porcions. El podeu decorar amb una fulla de menta i gelat de vainilla.
El Pastís de cireres de Mercadona serà el centre d'atenció dels teus berenars. Una recepta deliciosa, perfecta per gaudir amb la família i els amics!
Mercadona dona suport a la campanya "Fruta y Verdura de aquí y de ahora" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, que recomana el consum de fruites i verdures de manera regular.
Origen de les cireres de Mercadona
Les cireres que poden trobar a les nostres botigues procedeixen de la zona d'Alacant, Múrcia, Càceres (Valle del Jerte) i Aragó.
Altres recomanacions
Pots servir el Pastís de cireres amb els Sucs Frescos Hacendado, disponibles en quatre sabors: de pinya i coco amb valeriana, de fruites vermelles amb àloe, de gingebre i ginseng o l'opció de verdura amb gingebre.
Si, a més, vols incloure un gust refrescant als teus berenars, els Mochis Gelats de Mango i Coco aportaran el toc exòtic que busques a les teves reunions amb els amics.
El Nadal és època de reunions, retrobaments, dinars i sopars en les quals compartim el temps amb familiars o amics que poden ser inoblidables. Per això és convenient cuidar-los al màxim, sobretot si som els amfitrions.
Per si de cas en estes festes tens convidats per a dinar o sopar, hem preparat una selecció de Receptes de Mercadona amb les quals sorprendràs els teus sers estimats.
Bombons, torrons, trufes, mantecados, polvorons... Per Nadal podem gaudir d’una gran varietat de dolços boníssims! Una tradició que complim any rere any.
Prepara les festes amb temps i tria els teus dolços favorits per tenir-los a punt quan arribin les trobades de Nadal. Disposem d'un ampli assortiment, perquè puguis oferir als teus convidats el que més els agradi.
A mesura que ens endinsem en la tardor, cada vegada venen més de gust els plats de cullera calents, que ens alleugen de la baixada de temperatures i ens preparen per rebre l'hivern.
Et presentem la nostra exquisida recepta de Sopa Minestrone, que s’elabora fonamentalment amb verdures. Una sopa tradicional, rica en sabors i combinacions de textures, que pots preparar a casa teva. És ben fà...