Descobreix la nostra recepta exquisida de tiramisú.

Gaudeix de la nostra recepta de tiramisú, les postres clàssiques italianes

24 de gener de 2024

Saps preparar tiramisú? Si t'agraden aquestes postres italianes famoses arreu del món, les pots preparar fàcilment a la teva cuina. Només has de seguir la nostra recepta pas a pas. És molt fàcil i el resultat és deliciós!

El tiramisú es va fer popular a Itàlia al llarg del segle XX i va esdevenir una referència bàsica de la cuina d’aquest país. La seva reputació va créixer ràpidament a escala internacional, fins a arribar a convertir-se en una de les postres italianes més reconegudes i demanades arreu del món.

Se serveix fred i conquista els paladars més exigents pel seu gust equilibrat, una combinació irresistible de dolç i amarg, i la seva textura suau que es desfà a la boca.
Descobreix l'art de preparar un tiramisú casolà i enlluerna els teus convidats en la pròxima ocasió especial!

Pas a pas per preparar la nostra recepta de tiramisú

Ingredients per a 4 persones

  • 3 tasses de cafè
  • 2 ous
  • 75 g de sucre
  • 250 g de mascarpone
  • 100 g de melindros
  • Cacau pur en pols

Pas a pas

1. Prepara el cafè i deixa’l refredar.

2. Trenca els ous i separa les clares dels rovells.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

3. Mescla els rovells amb la meitat del sucre. Remena-ho amb un batedor de barnilles fins que el sucre es dissolgui completament.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

4. Afegeix el formatge mascarpone, en tandes i a poc a poc, sobre el rovell ensucrat, sense deixar de mesclar amb el batedor de barnilles. Has d'aconseguir una crema densa i compacta.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

5. Munta les clares amb el sucre restant a punt de neu: han de quedar ben consistents.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

6. Incorpora les clares muntades a la crema de mascarpone i ou. Integra la mescla amb moviments envoltants i delicats, fins a obtenir una crema suau i homogènia.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

7. Suca els melindros en el cafè fins que s’amarin lleugerament, sense excedir-te, i posa’ls a la base d'un recipient adequat.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

8. Cobreix la capa de melindros amb la crema que has preparat, de manera homogènia. Repeteix les capes fins a acabar els ingredients.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

9. Refreda el tiramisú a la nevera, tapat amb film, com a mínim 2 o 3 hores abans de servir-lo.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

10. Empolsa-hi cacau en pols abundant just abans de servir-lo.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

Altres recomanacions

Aprèn a preparar aquesta recepta de plum-cake de moniato i festucs.

Pots consumir les nostres gelatines soles o amb les receptes que et proposem. Postres lleugeres i refrescants!

Coneixes la nostra fruita congelada? La pots consumir de moltes maneres. Prepara’n còctels, smoothies, melmelades...