Àmplia varietat de barretes de cereals a Mercadona.

Barretes de cereals: energia extra per al dia a dia

24 de gener de 2024

Quines barretes de cereals t'estimes més? Aquests snacks són perfectes per consumir-los cada dia: t’aporten energia per rendir al màxim en la feina, l’estudi i les rutines quotidianes. Són perfectes per emportar-se a l'oficina o a l'institut, o per dur-les a la bossa, a punt per menjar en qualsevol moment. El millor de tot és l'àmplia diversitat que te n’oferim: lleugeres, amb proteïnes, de fruites, de fruita seca, de civada, de xocolata...

Si cerques alternatives equilibrades per satisfer un esmorzar ràpid o simplement vols una solució immediata i nutritiva per als refrigeris, la nostra família variada de barretes de cereals t'ofereix un munt d'opcions versàtils, delicioses i molt pràctiques. Per a tots els gustos!

Quines barretes de cereals pots trobar a Mercadona?

Barretes de cereals Enervit, per acompanyar la pràctica esportiva

Barritas de cereales Enervit Mercadona

Dona una empenta a l’entrenament amb les nostres barretes de proteïnes que, a més, són sense gluten. Cada capsa en conté tres unitats. En disposem de dues classes diferents. Quina s'adapta millor a les teves necessitats?

Barreta Enervit gust xocolata i coco: barreta amb un 26 % de proteïnes, enriquida amb vitamines i minerals. Una combinació deliciosa de gustos que t'agradarà molt.

Barreta Enervit gust xocolata negra: barreta amb més quantitat de proteïna (33 %), sense sucres afegits i recoberta d’una xocolata negra irresistible.

Barretes lleugeres per al dia a dia

Barritas ligeras de Mercadona para el día a día

Un snack lleuger de tres gustos per triar, tots apetitosos, amb què pots complementar un estil de vida actiu amb un extra d'energia.

  • Barreta de cereals d'espelta gust poma amb 0 % sucres afegits: no conté sucres ni edulcorants afegits. T'ofereix l'equilibri entre l'aportació nutritiva de l'espelta i el gust natural de la poma. Cada paquet en conté sis unitats.
  • Barreta 100 % fruita de poma i plàtan: una barreta innovadora composta exclusivament de dues peces de fruita deshidratada: un 44 % de plàtan i un 56 % de poma. La capsa conté tres barretes.
  • Barreta de fruita seca: n’hem millorat la qualitat incorporant-hi més fruita seca. A més, n’hem reduït el sucre per oferir un producte més equilibrat. Conté ametlles, avellanes i llavors de gira-sol, entre altres ingredients.

Barretes dolces per a les ocasions especials

Barritas dulces de Mercadona para las ocasiones especiales

Aquestes barretes són ideals per als capritxos dolços esporàdics i aprofiten la textura dels cereals que tant t'agraden presentats en barreta. T'ofereixen gustos molt originals. Descobreix-les!

  • Barreta farcida de nabius: a més del saborós farciment aromatitzat amb nabius, estan banyades amb una cobertura de crema blanca. No te’n podràs estar! Tens cinc paquets de dues barretes a cada capsa.
  • Barreta de cereals amb cacauet gust caramel: una barreta sofisticada, amb el contrast de gustos dolços i salats que tant agrada i no deixa indiferent. Cada capsa en conté quatre unitats.
  • Barreta de civada i xocolata negra: una barreta de xocolata diferent, que t'ofereix la mescla de la suavitat de la civada i la intensitat de la xocolata. Capsa de sis paquets amb dues barretes a cada un.

Barretes de xocolata per permetre’s un capritx especial

Barritas de chocolate de Mercadona para darte un capricho especial

Els fans de la xocolata tenen tres opcions de xocolata en barreta per triar: xocolata amb llet, xocolata blanca i xocolata negra. Per permetre’t un capritx de xocolata i llepar-te els dits. Totes les capses en contenen sis unitats.

  • Barreta de cereals i xocolata amb llet: la barreta que no et pot faltar si t'agrada la xocolata i cerques alguna cosa bona per picar entre hores. Una opció suau i dolça combinada amb xocolata amb llet.
  • Barreta de cereals amb xocolata blanca: deixa’t embolcallar per la cremositat de la xocolata blanca, la millor companyia dels cereals cruixents.
  • Barreta de cereals musli xocolata negra: la combinació de musli cruixent i la intensitat profunda de la xocolata negra, present en un 24 %.

Altres recomanacions

Si cerques snacks equilibrats per als refrigeris, pots triar alguna de la nostra fruita de butxaca.

També et pots preparar un snack original amb la nostra àmplia gamma de coquetes d'arròs i blat de moro.