Et presentem una recepta perfecta per a les teves postres, els esmorzars i els berenars: el Plum-cake de moniato i festucs, una combinació deliciosa de gustos dolços i exòtics, que encantarà a tota la família i els amics.
No t’ocuparà gaire temps, és molt fàcil de preparar i val la pena gaudir del gust exquisit d'aquest pa de pessic fet a casa. Només cal que segueixis les nostres indicacions.
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Plum-cake de moniato i festucs
Ingredients per a 6 persones:
- 250 g de moniatos
- 4 ous
- 75 g de mantega sense sal
- 150 g farina d’espelta
- 100 g de dàtils
- 50 g de festucs
- 1 sobre de llevat
- Sal
- Canyella
- Mel
- Fruites al gust: mango, papaia, plàtan, kiwi
Pas a pas:
1. Piqueu els dàtils i els festucs.
2. Peleu i ratlleu el moniato.
3. Bateu els ous i afegiu-hi la mantega fosa, un pessic de sal i un altre de canyella.
4. Afegiu a la mescla els dàtils, els festucs i el moniato. Barregeu-ho.
5. Tamiseu a poc a poc la farina i el llevat. Mescleu-ho uniformement.
6. Aboqueu la mescla en un motlle amb paper de forn i poseu-la al forn, prèviament escalfat en la posició dalt i baix a 180 ºC, durant 40 minuts.
7. Traieu el pas de pessic del forn, desemmotlleu-lo i poseu-hi mel per sobre.
8. Decoreu-lo amb una macedònia de fruites al gust: mango, papaia, plàtan i kiwi, amb un toc de mel.
Altres recomanacions
Si t'interessen les receptes fàcils de postres, esmorzars i berenars, t'agradarà aquesta recepta de Pa de pessic sense Gluten farcit de crema de llimona i fruites del bosc. Boníssima!