T'agrada la pasta? Doncs prepara't per aprendre a cuinar un plat exquisit i molt fàcil: tirabuixons amb gambes. Només has de seguir les nostres indicacions. És molt important aconseguir el punt de cocció adequat de la pasta i donar-li un puntet picant sense passar-se!
Una recepta ideal per sorprendre el Dia de Sant Valentí, ja que, a més d'estar boníssima, té una decoració molt especial: es corona amb un tomàquet i formatge en forma de cor, un per a cada plat ❤. T'animes a preparar-la?
Segueix pas a pas la Recepta de Tirabuixons amb Gambes
Ingredients per a 2 persones:
- 200 g de tirabuixons de llentia vermella
- 150 g de gambes congelades
- 50 g de dauets de pernil
- 12 cirerols
- 150 ml de tomàquet fregit
- 1 bitxo
- 1 gra d’all
- 1 cullerada d’orenga
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- 1 tomàquet
- 3 cullerades de formatge grana padano
Pas a pas:
1. Coeu els tirabuixons en aigua bullent amb sal, durant 6-8 minuts.
2. Ofegueu en una paella els dauets de pernil, amb una mica d’oli.
3. Afegiu-hi el gra d’all ben picat i les gambes descongelades.
4. Quan el pernil agafi color, afegiu-hi el bitxo, l'orenga, el tomàquet fregit i els tirabuixons escorreguts.
5. Afegiu-hi els cirerols partits per la meitat i barregeu-ho bé. Reserveu-ho.
6. Peleu un tomàquet i doneu-li forma de cor amb l’ajut d'un ganivet.
7. Ompliu un motlle de cor amb formatge parmesà i poseu-lo al forn 5 minuts.
8. Serviu la pasta amb un cor a cada plat.
Altres recomanacions
Si t’agrada la pasta, prova de fer un altre dia aquesta recepta d’Espaguetis sense gluten amb salsa marinera. I si necessites més idees per cuinar, consulta la nostra secció de Receptes.