Un plat de pasta sempre és un encert, sobretot si va acompanyat de peix deliciós. Els espaguetis sense gluten amb salsa marinera de Mercadona són perfectes per degustar-los amb la família o els amics. A més, la pasta sense gluten de Mercadona és l'opció ideal per a les persones celíaques.
Seguiu el vídeo de la recepta d’espaguetis sense gluten amb salsa marinera:
Ingredients per a 4 persones:
- 400 g d’espaguetis sense gluten.
- 1 pot de tomàquet fregit recepta artesana.
- 500 g de peix: calamar, musclos i escamarlans.
- Oli d'oliva verge extra, sal i pebre blanc.
- Julivert picat.
Pas a pas:
Si voleu seguir el procés pas a pas, aquí teniu l'elaboració completa d'aquesta saborosa recepta.
1. Netegeu el peix i trossegeu-lo si cal.
2. Escalfeu una mica d'oli en una paella i salteu-hi el peix (primer el calamar, que triga més a fer-se, després els musclos i, per acabar, els escamarlans).
3. Afegiu-hi el tomàquet i el pebre blanc. Cuineu-ho de 10 a 15 minuts a foc mitjà, fins que s'obrin tots els musclos.
4. Poseu aigua a bullir en una olla i coeu la pasta el temps que indica l'envàs.
5. Afegiu la sal a la meitat de la cocció i no escorreu la pasta amb aigua freda.
6. Traieu la pasta de l'olla amb una escumadora o unes pinces, o coleu-la en un colador.
7. Barregeu la pasta amb la salsa al recipient.
8. Afegiu-hi una mica de julivert ben picat quan el plat ja estigui muntat...
… i gaudiu d'aquesta recepta deliciosa d’espaguetis sense gluten a la marinera!
Altres recomanacions
Per acompanyar aquest pla deliciós, us suggerim el vi Blancauvas de Mercadona, un vi blanc amb un sabor suau i afruitat, elaborat amb raïms macabeu i sauvignon blanc.
Si us agraden els espaguetis sense gluten de Mercadona teniu a la vostra disposició uns altres tres tipus de pasta sense gluten: espirals, macarrons i fideus.
Ja sabeu que a la secció de Peixateria de Mercadona podeu trobar la màxima varietat i frescor del nostre peix i marisc.