Les amanides són una bona opció en qualsevol època de l'any, ja que hi ha moltes formes d'elaborar-les. A Mercadona hem seleccionat aquesta deliciosa amanida de tomàquet, albergínia i mozzarella, que també incorpora altres aliments com els pinyons, la ruca o les olives negres. Una recepta saborosa que podràs degustar tant per dinar com per sopar. En consumir-se en fred, és apta per guardar-la en un tàper i portar-la al treball.
En aquest vídeo veuràs què senzill és preparar aquesta amanida de tomàquet, albergínia i mozzarella.
O segueix el pràctic i detallat pas a pas per elaborar aquesta deliciosa amanida.
Recepta d'amanida de tomàquet, albergínia i mozzarella
Per a quatre persones
Ingredients:
- 2 tomàquets madurs
- 1 albergínia
- 1 paquet de mozzarella
- 25 gr. de tomàquets secs
- 10 gr. de pinyons
- 1 paquet de ruca
- 25 gr. d'olives negres
- oli d'oliva, sal i pebre negre
1. Mescla en un bol amb oli els tomàquets secs, prèviament picats, i els pinyons. Reserva la salsa.
2. Talla la mozzarella en rodanxes uniformes.
3. Talla el tomàquet en rodanxes uniformes.
4. Talla en rodanxes l'albergínia, sala-la i deixa-la reposar uns 20 minuts.
5. Neteja les rodanxes d'albergínia amb aigua (truc perquè l'albergínia es quedi més tendra) i passa-les per una paella fins que agafin un color daurat.
6. Munta el plat intercalant les rodanxes de tomàquet, albergínia i mozzarella, i afegeix la ruca per damunt.
7. Incorpora les olives i l'oli amb els tomàquets secs i els pinyons. Salpebrar al gust i llest per servir.
Mercadona recolza la campanya "Fruita i Verdura d’aquí i d’ara" del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular ja que per la seva qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.
Altres recomanacions
Acompanya l'amanida amb aquesta recepta de bacallà a la riojana o amb el falafel amb salsa tahina de Mercadona.