El gotet de Quinoa Blanca i Vermella de Mercadona és una opció ràpida, saborosa i fàcil, sense gluten ni lactosa i apte per a vegans.

Gotet de Quinoa Blanca i Vermella de Mercadona

17 de abril de 2018

Gotet de Quinoa Blanca i Vermella de Mercadona

La quinoa és una llavor rica en proteïnes i fibra molt apreciada per les seves característiques nutricionals. És una opció ràpida i senzilla per als teus desdejunis, dinars, berenars i sopars. Per això, et presentem el gotet de Quinoa Blanca i Vermella de Mercadona, fàcil de preparar i combinar amb multitud d'aliments tant dolços com salats. És una opció totalment vegana, sense gluten ni làctics derivats, recomanada per a tot tipus de persones i dietes.

La quinoa, un aliment mil·lenari

La quinoa està considerada com un aliment molt complet per les seves nombroses propietats i beneficis. S'estima que el seu consum es va originar en la serralada dels Andes fa més de 5.000 anys, els habitants de la qual consideraven aquest aliment tan bàsic com la patata. Aquesta llavor ha arribat fins als nostres dies per aportar una àmplia varietat de nutrients a la nostra alimentació.

Diverses formes de degustar la quinoa

Les possibilitats culinàries de la quinoa són molt àmplies, tant en plats dolços com salats, en calent o en fred i a qualsevol moment del dia. La quinoa pot ser un bon complement per a les teves amanides, pot servir-se com a guarnició de carns, peixos i mariscs, substituir a qualsevol altre cereal o fins i tot d'acompanyament per a postres. Les seves maneres de consumició són molt variades: serveix-la amb rodanxes de plàtan i iogurt i corona el plat amb una maduixa o gerd, o combina-la amb formatge fresc, alvocat i tomàquets cherry.

Dos gotets de quinoa de 125 g

La Quinoa Blanca i Vermella de Mercadona ve en un pràctic i còmode envàs que inclou dos gotets de 125 gr. D'aquesta manera, pots preparar quinoa diverses vegades a la setmana d'una forma còmoda, fàcil i ràpida. És un aliment molt nutritiu que contribuirà a millorar la teva dieta quotidiana.

Altres recomanacions

Complementa les teves receptes de quinoa amb els deliciosos pics sense gluten de Mercadona, o crea receptes veganes amb el nostre Tofu ric en proteïnes.